Sayfalar

27.06.2013

Sizde de durum aynı mıdır bilmem blogdan uzağım. Özellikle de kendi blogumdan.  Aslında genel olarak her şeyden ve herkezden uzağım. 
İyileşiyorum. Özgürce hapşıramamak ve burun ucumdaki şişliği de saymazsak çok çabuk iyileştim bile diyebilirim. Oğlum salı günü babaanneye gidiyor. Yaz gelmiş cidden. Yine özleyeceğim, yine uzun bir ayrılık olacak. İda çılgınlar gibi oynayacak, koşacak. Mutlu olduğunu bilerek odasının önünden geçip gideceğim. Doğum gününde yine ayrı olacağız. Yazdıklarımı karşılaştırsam eminim aynı tarihlerde çok benzer şeyler yazdığımdan. 
Canım haşlanmış mısır istedi.  Ben yine sigarayı bıraktım:) 24 gün oldu tek bir nefes bile çekmedim. Daha önce de bırakmıştım biliyorsunuz. Bırakmakla alakalı bir sorun yok ama sorun tekrar başlamak. Çılgınlar gibi çiğ köfte yiyorum. Her akşam üzeri 2 adet dürüm yiyorum. Kilo problemi yaşamadığımdan yatana kadar da yemeye devam. Yediğim çokomelleri saysam buradan köye yol olur.  6'lı paketlerden 2 tanesini yatmadan 10 dk önce yiyebilmek gibi bir midesizliğe sahibim artık. Biraz önce eşimi aradım çokomel pufti varmış ondan da alsana:) Gülüyor. Yeniden sigaraya başlasam mı daha mı karlıydı diyorum yok yok böyle iyi devam.
Sayfaları gezinmiyorum neler oluyor bilmiyorum umuyorum tatilinden şikayetçi olanlar yoktur. Yok otel şöyleydi, yok yemekler böyleydi. Çok sinirleniyorum o tür yazılarda. Tüm o kötülükleri bırakıp tatili yarıda kesip işe başlayanı görene kadar da ciddiye almayacağım. Sadece şımarıklık olarak algılıyor ve gülüyorum. Bu kızgınlığımın arka planında yazları daha fazla çalışmak zorunda kalışım var. Yani bir nevi kıskançlık:) Şaka bir yana sahip olduğu şeylerin kıymetini bilmeyen insanlardan korkuyorum. Buna para pul, izin, tatil her ne sayarsanız dahildir.
Efenim yazamamak eylemimin sonuna gelmişken sıcaklarda kendinize dikkat edin ve iyi bakın diyorum. Havuza giremeyenler leğene tuz atıp ayaklarını sokabilir daha havalı olsun derseniz elinize de kitabınızı alın:) Ben öyle yapıyorum. 'Sabunu koydum leğene bak başıma ne gele'  manalı şarkı sözü ile kaçtım ben.

Fotoğraf:Søren Hansen 
Müzik : Yine (tık)

10 yorum:

  1. iyileşmen çok iyi haber...
    tekrar geçmiş olsun. bazan sadece sağlıklı olmak dünyaya bedel..
    bazı insanlar şanslı doğuyor galiba.. :) neylersin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Serkan. Cidden sahip olduğumuz/olmamız gereken en büyük zenginlik kesinlikle sağlık gerisi zaten oluyor bir şekilde.
      Bu durumda sağlıklı günlerin olsun.

      Sil
  2. Havalı leğen tarifin süpermiş Ebru , sigarayı bırakmana çok sevindim ,umarım bu sefer yeniden başlamazsın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım canım ben de öyle ümid ediyorum:)) Direniyorum.

      Sil
  3. geçmiş olsun. iyi haberler gibi herşey.
    ama güldüm valla işte.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evet iyi haberler Deep:) Çok teşekkür ederim

      Sil
  4. Gönlü zengin kendi engin kardeşim ne güzel yazmışsın .İda için Allah sağ salimen kavuştursun ,iyi tatiller .Sigarayı veda etmeni sevindim ,sakın sakın yeniden demeni istemem. Ben çok zor bıraktım 34 yıılık küçük sevdamı...hızla iyileşmeni çok sevindim bilirsin.Sevgiler çokca...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım umarım bu defa uzun sürer bakalım uğraşıyorum. sevgilerr

      Sil
  5. biz de küveti doldurduk dün iki kuzu pek bir mutlu oldular :)

    YanıtlaSil

Siz ne dersiniz?