Sayfalar

6.05.2009

Hoş (mu) Geldim:)

Aslında bir sayfam var. http://www.nehirida.net/ orada güncelleme yapmaya vakit bulamazken bir de burada nasıl olacak bilmiyorum. Genellikle kışın yaratıcı, (sorun yaratmak da dahil) aktif olur yazın deli divane çalışırım. Çalışmaktan vakit kalırsa da buralara karalarım napalım idare ederseniz:)
Nehir İda oğlumun adı. Eskiler biliyor zaten. 'Yaşama Nedenim' diyorum ben ona. Yaşamak için başka nedenlerim yok mu? Elbette var ama en önemli nedenim İda.
Bloglardan izliyorum çocuklarını anlatan anneleri. Zaman zaman ben de yapıyorum. Aslında yapıyordum demek daha doğru. Eskiye oranla daha az paylaşıyorum onu. Paylaşırken dünyada başka çocuk yokmuş, en zeki, en becerikli, herşeyin en'i benim oğlum/kızım anlatımlarından baygınlık geçireceğim. Sırf bu nedenle öylesine anlatıp geçiyorum. Onunla paylaştıklarım, onun tepkileri benim için çok özel. Özel ve gizli değil. Öylesine bir sayfa bu her çocuk gibi olan oğlum, her kadın gibi olan ben'im sayfam.
Geldim bakalım..
Hoş mu geldim bilmem?

4 yorum:

  1. hem de allahına kadar HOŞ GELDİN:)
    çok duru ve içten bir içdöküş

    YanıtlaSil
  2. Hoş bulduk:) 2006 yılından beri sayfalarımın baş konuğu Zihni Abi ve sayesinde tanıdığım Eleştirel Günlük:) Hoş bulduk.....

    YanıtlaSil

Siz ne dersiniz?