Sayfalar

21.12.2010


Hiç keyfim yok bugün. Dünden beri ağrılar yine başladı.
Kulağım yine başladı:( iş yoğun izin alma şansım yok şu ara. uzun süredir Atak geçirmemiştim. Ateşim yükseldi, oturamıyorum sürekli geziniyorum. Bu kez hafif olmasını diliyorum sadece. Sabah oğluma da sesimi yükselttim:((

17 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun.
    Aynı rahatsızlıktan kuzenlerimden birinde de var. Çocuk yaşlarda ortaya çıktı ve teşhisi epey zaman aldı. Şimdi 20 li yaşlarının ortasında bir delikanlı ve bahsi geçen ilacı düzenli kullanıyor, pek şikayeti yok sanırım.
    Hayat bu, insana hastalıklarıyla da yaşamayı öğretiyor, Allah dermansız dertlerden korusun. En kısa zamanda kendinizi iyi hissetmeniz dileğiyle sevgiler yolluyorum...

    YanıtlaSil
  2. Ballı Lokmam teşekkür ederim

    Leylak Dalı: Epeydir ben de çok iyiydim. Beraberindeki rahatsızlıklardan çok çekiyorum. FMF kaynaklı olan. Sakroiliak eklem, hipertroid,fibromiyalji:) Yazarken bile yoruldum:)
    Erkeklerde atak biraz daha az ve şansı çocuklukta ortaya çıkıp teşhis edilmesi. Hep geç kalınıyor teşhisinde. Ben maalesef 3 yıldır kullanıyorum ilacı. Günde 4 tane. Geçen yıl her ay hastaneye yatırıyordu bu sene daha iyi

    YanıtlaSil
  3. Şimdi iyi olmasına çok sevindim. Böbreklerine baktırıyordur umarım her yıl. Bu ilacın kullanılma nedeni karaciğeri ve böbreği korumak için ama bende karaciğer değerlerini yükseltiyor. Kullanmazsam da böbrek yetmezliği...Lütfen kontrollerini aksatmasın ben aksatıyorum:(

    YanıtlaSil
  4. Çooook geçmiş olsun :( Rabbim acil şifalar versin. Boşver işi al bir rapor :D evde dinleeenn. Çalışıyoruzda o kadar kıymetmi biliyorlar sanki.

    YanıtlaSil
  5. Çok geçmiş olsun.Hastalığı çeken bilir ancak...
    Umarım şimdi daha iyisinizdir.Acil şifalar diliyorum...

    YanıtlaSil
  6. Geçmiş olsun. Sağlığımızın kıymetini bilmeliyiz. Bir şeyler mi ihmal ediyoruz acaba.. Dikkat etmemiz gerek. Sorumluluklarımız var.

    YanıtlaSil
  7. Oyy! Ne diyeyim?
    Dayan sevgili arkadaşım, geçecek.
    :)

    YanıtlaSil
  8. çok geçmiş olsun
    dikkat etmelisin
    herşey gönlünce olsun inşallah..

    YanıtlaSil
  9. geçmiş olsun. Kulak ağrısı kadar berbat bir şey daha yok. Allah sabır ve şifa versin.

    YanıtlaSil
  10. Çok geçmiş olsun, bu aralara herkes da aynı hastalık hali , tek reçete var; istirahat...:)

    YanıtlaSil
  11. Geçmiş olsun Nehir İdacım ...

    YanıtlaSil
  12. Zuzuların annesi çok teşekkür ederim. tam olarak geçmesi bir iki gün sürüyor bu kez arayı epey açmıştı bekliyorum bakalım geçmesini.

    Profösör teşekkür ederim. İlacı iyi hissettikçe aksattım biraz.Kış olması da etken maalesef kışın artıyor ama içiyorum artık kesintisiz.

    Ekmekçim biliyosun geçen sene ne sıktı değil mi cüsseme göre dayanıklıyım 2 katım bir genç zır zır ağlıyordu bir keresinde:)(bazen ağlatıyor ama)

    Ruhumun Cesareti:Çok teşekkürler dikkat ediyorum aslında ama ilacı aksatmayı saymazsak:)

    Sumimizakura: Teşekkür ederim. Hepsi kötü cidden.

    Hacivat teşekkür ederim.

    Kiraz çekirdeği teşekkürler zengin hastalığı diyor hastalar kendi arasında yorulmayacaksın üzülmeyeceksin üşümeyeceksin vs.vs. varsa öyle bi hayat:) Ama dinlenmek iyi geliyor en azından ısınıyorum.

    Bir Annenin Paylaşımları teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  13. Geçmiş olsun ! Sizinleyiz güçlü olun çabucak iyileşin ;(

    YanıtlaSil
  14. Geçmiş olsun Ebru'cm.. dilerim hafifçe geçip gitmiştir bu kez ve tümden.. İda'ya sesini yüksetmişsin diye de hırpalama kendini, insanız be ya! hep kusursuz hatasız olmuyor hayat!

    YanıtlaSil
  15. Teşekkürler Burak. Güçç:)) Bana vız gelir diyeceğim de .... yok demeyim yine de ben.

    Deli anneciğim bu kez eskiye oranla çok çok hafif 2 kilo vermemi saymazsam:( ben onu aylarca alamıyorum..

    YanıtlaSil

Siz ne dersiniz?