Sayfalar

16.12.2010

İyi Ol Kuzum.

Kar yağdığı hafta okulda düşmüş ve bileğinin ağrıdığını söylemişti. Cimnastiğe de gittiğinden acaba çok mu zorladı kolunu dedik. Salı akşam üzeri doktoru aradım. Gizli çatlak vs.olabilir hemen bakalım dedi. İş çıkışı alıp doktora götürdük. Kolunda ağrıyan yere ok işareti yapmış:) Doktor orası mı, burası mı derken rahat olmamı kırık, çıkık olmadığını söyledi.

Aynı gün kulağı akmıştı. Kulağına da bakar mısınız hem sabah akmıştı hem de çınlıyormuş öyle söylüyor dedim. Kulağına baktığında yığınla tıbbi terim telaffuz ettikten sonra Perşembe günü hastaneye getirin dedi. Bugün ben izin alamadım. Babasıyla gittiler. Oradan oraya gezinip durdum gün boyu yerimde oturamadım.

Kolay kolay ağlayan bir çocuk değildir. Damar yolu açılırken bile kendine soğuk kanlılıkla izleyebiliyor ama bu kez çok ağlamış:( Kulağında sıvı varmış. Eşim telefonda söylediğinde hep şöyle bir hisse bürünüyorum 'bişey oldu bana söylemiyor' salak kafa düşünsene o da babası soğuk kanlı olabilir de bir yere kadar. İda benim zayıf noktam. Çok şeyi göğüsledim, atlattım ama söz konusu ida olunca elim kolum tutmaz oluyor. Elbette kendimi toparlayıp aklı başında davranmaya gayret ediyorum ama bu biraz zaman alıyor. 3 hafta boyunca antibiyotik kullanıp tekrar gidecekmişiz. Eğer iyileşmemişse tüp takılacakmış. ne yaptım dersiniz tabi ki internetten bunun nasıl yapıldığını vs. okuyup bir güzel ağladım. Burada

Biliyorsunuz kulaktan ben de çok çekiyorum. Ama o daha çok küçük. Hem öyle bir ağrıyor ki kulak denen duyu şeysi kuzucum nasıl dayanacak:( Yine benim kulaklarım duymaz olsa. Yarına biliyorum en az 2 ayrı doktordan daha bilgi alıp enine boyuna araştırıp rahatlamaya çalışacağımı. 'Pes Etmek Yok' diyen yanımın tekrar görünebilmesi için en az birkaç güne ihtiyacım var bunu da biliyorum. Masallarda dev'i durdurmanın yolu neydi? İncecik bir saç teli mi? İşte benim saç telim. Kolaydır ve geçecek onu da biliyorum ama!!!! Ama işte ne yapayım annelik toz pembe bişey gibi anlatanlar neredeyse boğazını sıksam mı:) Onlar büyüyor sorunlar büyüyor, onlar hastalanıyor anne hastalanıyor:) (Ruhen)
Krakerin seni çok seviyor pamuğum.




13 yorum:

  1. :( Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin.

    YanıtlaSil
  2. Büyük geçmişler olsun.. kulak benim de uzun zaman başımı ağrıtan bir mevzuydu.. dilerim İda hemencecik atlatır.

    YanıtlaSil
  3. Çok geçmiş olsun Acil şifalar rabbimden..

    YanıtlaSil
  4. Olsun annesi Allah başka sağlık sorunu vermesin, sonuçta çaresi var, çok geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  5. αѕαннαяα,
    Deli Anne,
    Ruhumun Cesareti, Kiraz Çekirdeği çok teşekkür ederim. İşyerindeki ruh halinden kurtuldum. Onu görünce sarılıp koklayınca, öpünce.
    Biliyorum 3 hafta sonra sonucu iyi olacak oğlumun. Şuan cıvıl cıvıl evin içerisini dolduruyor. Neşesi bana da neşe verdi. Herkesin çocuğuna sağlık diliyorum şu soğuk günlerde.

    YanıtlaSil
  6. Çocuklar geleceğimiz biz. Biz ölmüyoruz. Onlar bizi yaşatıyor. Bizler ölsek bile onlar yaşıyacak. Hepimizin hkkında hayırlı şeyler olmasını dileyelim. özellikle çocuklarımız için bahtları da güzel olsun.

    YanıtlaSil
  7. Kolay buyumuyorlar... Hem de hic kolay buyumuyorlar.. Gecmis olsun.

    YanıtlaSil
  8. Profösör bahtları güzel olsun umarım tüm çocukların. Teşekkür ederim.


    Taze Anne teşekkür ederim. Güzel bebeğinizi öpün.

    EG evet çok zor büyüyorlar

    YanıtlaSil
  9. Geçmiş gitmiş olur Ebrucuğum, gönlünü ferah tut.
    Neyse ki çocuklar çabuç iyileşirler bize göre...
    :))

    YanıtlaSil
  10. Ekmekçimm teşekkür ederim güzel gülüşlü kadın:) Geçer değil mi geçer canavar gibiydi sabah:)

    YanıtlaSil
  11. buyuk gecmis olsun.. nesesinin yerine gelmesi beni bile sevindirdi simdi.. ne hissedebildiginizi cok iyi anliyoruz..sifasi nesesiyle gozukmeye baslamis bile, hersey guzel olacak. sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. Özlem anne çok teşekkür ederim neşesinin gelmesi çok iyi geliyor bana. Ah bu kuzular böyle hastalanınca insanın eli kolu tutmuyor.

    YanıtlaSil

Siz ne dersiniz?