Sayfalar

20.12.2010

Oğlum Madalya Aldı:))

Tersten başlayayım anlatmaya. Oğlum bugün madalya aldı. Olimpiyatlarda almış sanki o derece mutluyduk. Bütün akşam madalayasını çıkartmadı sonra da nerelere koyacağını bilemedi. Türkiye Cimnastik Federasyonundan. Koltuklarda tepetakla duran bir çocuk için kolay oluyor zıplamak oradan oraya:)
Başlaması bizim fikrimizdi ama onun isteyip istememesi çok önemliydi. Sevmeden yaptığı şeylerle dolsun istemiyoruz hayatı. Yarış atı gibi o kurs senin bu kurs benim gezdirmek de istemiyoruz.


Herhangi bir grubun, aktivitenin parçası olması ileride kötü alışkanlıklar edinmesinin önüne geçecek düşüncesiyle ve oldukça fazla olan enerjisini bir yöne kanalize edebilmek için kursa kayıt ettirdik.
Evirip çevirip izledi. Çok mutlu olduğumuzu söyledik. Anneannesini aradık ve sonunda dayanamayıp dayılarına ve anneannesine madalyamızı göstermeye gittik. (karşı binaya) Hızımızı alamadık İzmir'i aradık babaannesiyle, dedesiyle, halasıyla konuştu.

Hediyelik eşya fuarına gittik. Galiba bütün Ankara fuardaydı. İçeriye girmek ve yürümek oldukça güçtü sanıyorum sadece yukarıdaki stand ve aşağıdaki stand görebildiğimiz yerdi. Ben üsttekileri çok sevdim.


İda ve babası arabaları. Hepsi ahşaptı ve hepsi el emeğiydi. Fuar elbette çok pahalıydı. Takıların olduğu her standın önünde durup gümüşlere ulaşmaya çalışmam nafile bir çabaydı. Hiçbirşey almadan çıkıp kadınların oracıkta yaptığı gözlemelerden yedik yayık ayranı eşliğinde. Fuarın en güzel bölümüydü:)


Cimnastik çıkışı kaçıncı kez gezdiğini artık unuttuğumuz hava müzesi vardı. Kendinden geçiyor uçaklarla. Bir gün atlama kulesinden atlayacakmış paraşütle:)) Tabi önce beni bir yere kapatmaları gerekir :)


Eminim önümüzdeki hafta yine isteyecek burayı. Yeter sıkıldım diyene kadar götüreceğiz.



25 yorum:

  1. Cookk sevindim :) Gercekten guzel bir dusunce, bir etkinlige yazilmasi iyi bir fikir, enerjisini olumlu yonde harcar. Isterse ilerde birakir kendisi.

    YanıtlaSil
  2. Sanslilar simdiki cocuklar. En azindan bize gore..

    YanıtlaSil
  3. Yaşasın!
    Enerjisini kanalize edebileceği, sevdiği bir alan olması çok güzel.
    Madalyayı tebrik ederim ben de, sevgilerimi söyle lütfen.
    :))

    YanıtlaSil
  4. tebrikler ...fotoğraflar harika :)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel çocukların madalya alması
    bu duyguyu yaşadığı için onu tebrik ediyorum
    süper bir şey
    aferin oğluşa

    YanıtlaSil
  6. Önce madalya alan çocuğumuzu tebrik erdelim. Bu arada onu yetiştiren anna, baba ve nocalarına da teşekkür edelim. Gelecek nesil bir disiplin içinde yetişmeli. Spor insanı manevi boyutlara da götürebiliyor. Yeter ki çocuklarımızı bir ideali olmalı. Onların bilinçli olmalarını sağlayan her türlü imkanı kandilerine sağlamalıyız. Onların ömrü boyunca huzrlu, mutlu ve sağlıklı yaşamlarını sürdürebilecek bilinci de kendilerini verebilmeliyiz.

    Bu sevince bizi de katarsanız seviniriz. Başarılar daim olsun.

    YanıtlaSil
  7. Taze Annaciğim; Teşekkür ederim. Psikolog önermişti bir yöne kanalize etmemizi. Çok korkuyorum bu çağda çocuk yetiştirmekten herhangi bir aktivitenin parçası olan çocuklar çok daha olumlu geçiriyor ergenliği bir nevi yatırım ileriye dönük:) umarım başarı sağlarız.

    YanıtlaSil
  8. EG hem de nasıl. Pısır püskülünden saçı olan bebeğim vardı bezden. Gerçi onun tadı da başkaydı.Ama nerede spora gitmeler enstürman çalmalar müzeler fuarlar. Şanslılar çokk. Şansları daha da çok olsun hepsinin.

    YanıtlaSil
  9. Ekmekçim teşekkür ederim canım. Uğraşıyoruz şimdilik bu madalya bizim mi ne:))

    YanıtlaSil
  10. Öznur-Ata teşekkür ederim. Makinamız bozuk. Fotograf makinasından yana biraz şanssızım. 4 makina:)) 2 tanesi eve giren hırsıza gitti diğerleri bozuldu. Nikon alana kadar almayacağım:)) Bunlar cep telefonundan.

    YanıtlaSil
  11. Mavi Anneciğim ne kadar gurur duyuyor insan:)) Olimpiyat şampiyonu oldu sanki. Benle gurur duyorsunuz değil mi diyor sıpa:)) Çocukların başarısı inanılmaz bir zevkmiş.

    YanıtlaSil
  12. Profösör teşekkür ederim. Elimizden geldiğince destekliyoruz onu umarım başarılı olur.Hiç zorlamıyoruz şunu yap bunu yap diye öneriyoruz karar veriyoruz beraber. Spor ve müzik çok istiyorum bakalım.O da istediği sürece biz desteğiz.Çok havalara girdi:))
    öyle mutluydum ki paylaşıp ortak etmek istedim sizleri.
    Sevincimi paylaşan herkese teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  13. Anneler hep mi panik olur böyle:)
    neymiş, çocuğun sesi yorugn, morali bozuk gibiydi telefonda! Olacak tabi her gün her saat coşkun olmaz ya insan. Delikanlıdır, yorulur, üzülür, sevinir...
    yani sözüm ona İda Bey için fazla panik ancak seni yıpratır. Daha da iyi olacağından eminim. Bu enerji bir şekilde bir başarıya yöenlecek. Bu jimnastik işi dolgu malzemesi olsun bence, okuma asıl hedef olsun. Mücadele gerektirebilir...
    Bu madalya çok daha iyi umutların habercisi. Başarının tadı ve onuru diğer konulara da sıçrayabiir. Kutluyorum:)

    YanıtlaSil
  14. Kızma annesine delikanlı diye doktor diye hasta olamaz mı olabilir. Anneler öyle işte:) Dilerim hasta değildir doktor bey.

    Okumak okumak okumak hedef ama avare avare de olmasın büyüdüğünde diye uğraşıyoruz umarım başarırız.

    YanıtlaSil
  15. Yakışıklı jimnastikçiye kocaman tebrikler, dilerim daha nice başarılarına tanık olursunuz.
    Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  16. Teşekkür ederiz Leylak Dalı. Tüm sporlar için başlangıç sayılır dedi bize federasyondakiler sonra ne isterse devam edebilirmiş. Ama trombolinde zıplıyor ya İda bırakmaz:)

    YanıtlaSil
  17. Tebrikler Nehir İda'ya ve onun anne ve babasına ki yönlendirmişler nr güzel.. dilerim olimpiyatlarda da duyarız adını.. sevgiler.

    YanıtlaSil
  18. genç jimnastikçiyi tebrik ederim. madalya çok yakışmış. eğer İda jimnastiğe devam ederse, paraşütle atlama projesini de çok daha rahatlıkla gerçekleştirebilir sanırım.

    fotoğraflar gerçekten güzel.

    bravo İda'cığım.

    YanıtlaSil
  19. Deli Anneciğim teşekkür ederim. Çok hevesli çabuk sıkılmasından korkuyorum. Ama hocaları çok başarılı motive ediyorlar böylece.


    Sevgili Ulaş sayfa hala açık değil başta onu söyleyim:)
    Paraşüt konusunda ben çok olumlu değilim veya beraber atlarım:)) İda'nın aklı fikri gökyüzünde uçaklarda astronot olmak disiplin ister başarı ister dedikçe sporla disiplini yan yana kullandıkça asılacak gibi.

    Resimler konusunda asla rakip olamam senin güzel resimlerine. Hem bu cep telefonuyla sabrediyorum iyi bir makina için olacak olacak:) Olursa ben sokak sokak gezerim sanırım.

    YanıtlaSil
  20. şu anda iki ayrı mahkeme ile cebelleşiyorum. üçüncüsü de yolda gibi. bunlar sonuçlanmadan açamayacağım blog'larımı. seneye sonuçlandıkları taktirde, kafamda rahat olursa, yeni bir sayfa açmayı düşünüyorum. film eleştirileri yazacağım. sinemaya dair "düşünceler" falan olacak. henüz teknik altyapısını hazırlıyorum.
    bakalım kısmet.

    ankara sokaklarında dolaşıp, fotoğraf çekmek apayrı bir keyif ( bentderesi'nde köpekler kovalamadığı sürece :).

    YanıtlaSil
  21. Bentderesini alt üst ettiler.Ankara resimlerini görmüştüm ama favorim Güneydoğu resimleriydi. Bekleyeceğim sayfayı.

    YanıtlaSil
  22. maşallah diyorum ben bu paşaya.
    ve elbette aferin.
    başarıları daim olsun inşallah.
    darısı da benim 13 aylık paşaya olsun:))

    YanıtlaSil
  23. Bende canııı gönülden oğlunuzu tebrik ediyorummmm. Maşallah. Rabbim en güzel başarılarıda beraberinde getirsin inşallah.

    YanıtlaSil
  24. Sevgili Minti ve sevgili αѕαннαяα teşekkür ederim öncelikle. 13 paşa da alır annesi ben de hep ah büyüse derdim zaman çok hızla geçiyor.

    İnşallah hep görelim çocuklarımızın başarısını.

    YanıtlaSil
  25. basarilarinin devamini diliyorum ida'nin xxx

    YanıtlaSil

Siz ne dersiniz?