Sayfalar

26.01.2011

Gece Sohbetlerinden.


Koşa koşa bizim yatağa geldi. Gözlerimi açmakta zorlanırken;
- Anne ben Sabiha Gökçen' i sevmiyorum.
- Haydaa nerden çıktı oğlum neden sevmiyorsun.
- İnsanları bombaladı uçakla:((
Aklı fikri gökyüzünde pilot olmayı istiyor biliyosunuz ama helikopter pilotu veya astronot olacakmış. Gecenin o saatinde akla gelen şeye bakın.
Sabiha Gökçen hakkında bidikleri ve anlattıkları ilginçti bilmiyordum çoğunu:))
- Hadi uyuyalım İda
- Sen uyu anne ben babamla biraz toplantı yapacağım:))
- Ne toplantısı gece gece
- Sohbet yani anne babam çok şey biliyor.
Not: Akşam annem de rüyasını anlattı Ezel deki Ali annemi kolundan vurmuş:))) maaile acayip bizim. 60 yaştan 7 yaşa kadar normal kimse yok.

17 yorum:

  1. Pilotluk yakışır oğluna..Çok akıllı bir çocuğa benziyor maşallah..

    YanıtlaSil
  2. ebru ya tam kapatacaktim yazini gordum. Yatmadan okuyumda tatli ruya kivaminda olsun dedim :)
    Pilot olmasin ben korkarim. Havada hep onlar :) Toplantiniz da cok guzelmis... Ahh ahh bizimde toplanti yapacagimiz gunler gelecek mi :) Gerci o da kotu, insanin ozeli kalmiyor. Cocuk her an girer diye. Aman cok konustum uyku akiyor gozlerimden. hadi sana iyi gunler. Daha iyisndir umarim.

    YanıtlaSil
  3. oha çok güzel len. pilotluk yani. tecrübeyle sabit. yok yok pilotluk yapmıyorum (rakı içmediğim zamanlarda:) ama kaçak olarak tek motorlu uçak ve de helikopter kullanmışlığım var ki (ne cesaret yav. harbiden bazen gidiyo benim aklım) müthiş zevkli. abi bi de havalı len, oooh bütün hatunlar da düşer oğluşunun peşine:) sabiha'ya gelince, sevsin len... yaptığı güzel şeyleri anlat. bi kadın olarak geldiği noktayı. nasıl bir dönemde yaşadığını, nasıl örnek olduğunu anlat. ya da dur geliyom ben anlatırım:))))

    YanıtlaSil
  4. toplantısını sevsinler onun. :))

    YanıtlaSil
  5. vallahi alemsiniz siz :)))
    bu arada benim de küçük bey'den bir toplantı talebim var rica etsem programına bakabilir mi? yanlış anlama olmasın ama çok şey bildiğimden değil kendisinin bilgisinden yararlanmak istediğimden :)))

    YanıtlaSil
  6. Hayatın Süs Payı teşekkür ederiz:)

    taze annem 2 gecedir hayalet gibiyim elim kolum tutmuyor ida atlattı sayılır da ben bi atlatamadım canım ya.

    Kedimm o pilot olacak da ben ne olurum bilmem:) Onla uçsam o da olmaz. Hayallerine kavuşur dilerim. İyi insan olsun da tek dileğimiz.

    Kara Kitap:)) Yapıyor öyle bir de beni eledi hemen:)

    Mayam elbette her zaman:) ben ilk sıraya alırım seni. Bizde yerin önemli:)

    YanıtlaSil
  7. Ayyy Sabiha Gökçen deyince benimda aklıma güzel anılar gelmiyor hani :) Bir gün Ankara'ya dönmek için havalandık. Ankaraya geldik uçtuk uçtuk :D hava muhalefetinden geri dönmüştük. Orda kaç saat avare avare geçirdiğimi düşünün artık. İda'nında hayalleri güzel annesi. Seninkinin hayalleri elle tutulur cinsinden. Benimki moda tasarımcısı olmak istiyor :D

    YanıtlaSil
  8. ben annenizin rüyasına çok güldüm, diziler nasıl da girmiş bilinçaltımıza :))

    YanıtlaSil
  9. hehehh:)olsun olsun pilot olsun.idaaaa! uçur bizi ida:)ne sukseli iş yahu sende pilot anasıolursun.ilerde yaslnınca kabul günlerinde övünüürsün oğlunla:)

    YanıtlaSil
  10. pilot olcakmış.güzel.bence bizimki ahçı olacak.tencere,tava ,kaşık delisi.ne biliyim sizde bu zamanlar öylemiydiniz.amannnn sağlıklı olsunlarda...yeter bize...

    YanıtlaSil
  11. :))) ne guzel ruyalar bunlar, bende aksam kuvette uyuya kalmisim, bide ruya gorurken uyandim iyimi :))))) bogulacam hic yok yere .

    YanıtlaSil
  12. Bayıldım oğluna Maaşallah maaşallah

    YanıtlaSil
  13. son yazım eklenmiştir
    sizleride bekliyorum

    http://ihsanboz.blogspot.com/

    iyi ve keyifli okumalar

    YanıtlaSil
  14. Assaharacığım ida her sorduğumuzda pilot demiştir asla değişmedi isteği ama ben tırsarım :)) Dilerim hayallerine kavuşsunlar.

    Anne Kaleminden sorma:)) Annem zaten ekoldür mükreminin annesi gibi.

    Sibel İda küçükken tencerlere bayılırdı kepçeyi koyup güm güm:)) leğenlerle filan oynardı hatta her çocuk ayıya sarılır uyur benim sıpa koca pril kutusuyla uyurdu çok gülerdik:))

    Aryacığım olsun olsun da ben erir biterim her uçtuğunda:)) Pimpirikliyim ben yalnız kabul günü olayını bu yaşa kadar yapmadım o zamanda yapmam:))

    özlemciğim 2 çocukla valla nereyi bulsan uyursun canım işin zor:))

    Bıraktığım izler teşekkürler:))


    İhsan Boz bulduuğum ilk fırsatta elbette:)

    YanıtlaSil
  15. En iyisi mi biz İda'ya eğitimci yapalım. Hangi branşı seçecekse seçsin okonuda akedemikkariyer yapsın o. Ama daha ziyade sosyal ve sözel ağırlıklı alanlarda yetiştirsin kendini. Mutlu olsun. Boşversin astronotluğu ve pilotluğu. Çocuğun kafası karışmasın.

    YanıtlaSil
  16. anlaşılan İdacık iyileşmiş, bilmişliklere başlamış bile:)

    YanıtlaSil
  17. 41 kere maşallah.şimdiden yakışmış pilotluk:) Allah gönlüne göre versin.

    YanıtlaSil

Siz ne dersiniz?