Sayfalar

18.02.2011

Koliler Gitmiş:)










Nesobaby yayınlamış sayfasında. Çocuklar kolilere kavuşmuş. Bakın nasıl çalışıyorlar ve ne kadar mutlu görünüyorlar.
Ayrıntılara ve daha çok resme Nesobaby'nin sayfasından ulaşabilirsiniz. (Tık) Babasına çok ama çok teşekkür:)

19 yorum:

  1. ne kadar hayırlı bir iş yapılmış çocukları sevindirmek çok sevap ne olrsa olsun ne kadar olursa olsun.çok tebrik ettim "nesobaby"i inşallah bu yardımlar artar...

    YanıtlaSil
  2. Sevinen çocuk gibisi var mı?
    :))

    YanıtlaSil
  3. Emeği geçen herkese ne mutlu :)

    YanıtlaSil
  4. :)) Teşekkürler destek için
    Daha çok kampanya yapalım olur mu ? :)
    ( yeni fotoğraflar geldi eklendi ;)

    YanıtlaSil
  5. nehir hanım,
    sayfanızda bana yolladığınız teşekkür e karşılık, bende tşk. ederim.:))
    aslında bu tür yardım kampanyalarında en çok teşekkürü,kampanyayı başlatan hak etmeli.çünkü gönülden inanınca "laf olsun torba dolsun"gibi düşünmedikten sonra güzel neticeler çıkıyor ortaya.bunun gururunu hep birlikte yaşıyoruz.öğretmenin ve çocukların mutluluğunu hissetmek kadar güzel bir duygu olamaz.
    anasınıfı öğretmenimiz ve eşi ile, kolileri otobüse teslime gittiğimde ayaküstü konuştuk.anlatmak la bitmeyecek imkansızlıklar içinde ve 3 kuruşa(istanbulda çalışanlara göre)sevgi ve hizmet adına vede hayata bir tarafından tutunmak adına zor koşullarda bu işi yapıyorlar.ne devletden nede yöre halkından desteksiz onların çocuklarının yarınları için çalışıyorlar.inanmazsınız,devlet kömür yardımı yapıyormuş,taşıma ve tutuşturma odununun bedelini kendi maaşları ile ödüyorlarmış.yardımları yolladığımız otobüsün şoförü bile,oralı olmasına karşın,koliler için yüksek para istedi öğretmenimizden,hiç oralı olmadı!!!.o sebeple en büyük teşekkürü onlar hak ediyorlar.bizlerin desteklemesi,yardımlarınız onlara ,orada yaşama,çocukları sevme,güzel faydalı bilgiler öğretmek için motive etmekte.
    esas iş öğretmenlerimizde.bizler fazla birşey yapmıyoruz ki.bir taraftan al öbür tarafa yolla.
    zor şartlarda ve imkansızlıklarda görev aşkıyla çalışan öğretmenlerimizle diyaloğu ve desteği kesmeyelim.burda sizin gibi bloğ sahiplerine de iş düşüyor.haberleşme ve bilgilendirme ile destek ve her zaman arkalarında olduğumuzu onları sevdiğimizi onlara ve tüm okuyuculara duyurmanız dır.saygılarımla.Adnan Türk

    YanıtlaSil
  6. Adnan Bey yorumunuzu alınca nasıl mutlu oldum anlatamam.
    Size teşekkür etmek çok istedim çünkü resimlerden birinde kolileri hazırlarken yüzünüzdeki ifade çok güzeldi.
    Hızla yabancılaşıyoruz maalesef. Bana değmeyen yılan bin yıl yaşasın diyerek dışımızdaki sorunlara gözünüzü kulağımızı kapatıyoruz. Bugün onlara ama yarın bize diye düşündüğümüz an sorun çözülüyor aslında.
    Öğretmenlerin çabası dediğiniz gibi takdir edilesidir.

    Herşeye tüm olumsuzluklara rağmen ümit aşılıyor bana böyle girişimler. Hala ümitliyim diyorum:)

    Bloglar bu anlamda çok işe yarıyor çok güzel insanlar tanıyıp ortak amaçlar için çaba veriliyor dilerim artsın bu çabalar.

    Ben yine size çok teşekkür ederek bitireceğim resim geliyor aklıma çünkü:)

    YanıtlaSil
  7. Çok güzeller..ne harika bir iş yapmışsınız.
    Geçen sene İzmirde kanser hastası çocuklar için oldukça büyük bir yardım toplamıştık..inşallah her zaman olur bu güzel yardımlaşmalar.

    YanıtlaSil
  8. Babam ne dese haklı :)
    Babacım'da vakti zamanında köy öğretmenliği yapmıştı Ebru'cum o yüzden o halden anlar. Benim her kampanyamda hevesle şevkle o kutuları özenle hazırladı , arkadaşlarından gitti yardımlar toparladı, kargolarını halletti masraflarını üstlendi sağolsun :)) Özellikle ona teşekkür etmekte de haklısın işte bu yüzden ;)
    Keşke elimizden daha çoğu gelse daha çok insana ulaşabilsek. MEsela ben o kadar çok arkadaşım var ve onlara mesaj atıyorum , 100 kişiye mesaj atıyorsam, facebook'tan blogdan duyuyorsam da sadece gördüğün kadar kişisen yardım geldi. Ama yine de çok güzel bir iş çıkardık bence. Mesela senin gibi hiç hayatımda karşılaşmadığım kişilerden yardım aldım , ne yazıkki hali vakti yerinde arkadaşlarım mesajımı okumak yerine silip , dikkate almayıp , çocuklarına 10. oyuncağı , 5. terliği almaya alışveriş merkezlerine gittiler. Sen beni hiç tanımadığın halde bana güvenip yardım göndermeyi teklif ettin. Bu çevremdeki duyarsızlık beni çok üzse de kimseye de hesap soramıyorum . Sonuçta bu iş gönüllük işi. Ama sonra haberleri sıcak evlerinde izleyip terörü lanetlerken akıllarına bu çocuklar gelsin. Çünkü bu çocuklara sevgiyi , ülke sevgisini, okuma öğrenme sevgisini , insan sevgisini aşılamazsak onların da büyük bir ihtimal sonu kötü olacak. Ama belkide bazılarını kurtarmışızdır ne dersiniz? :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Çocukların mutlu yüzlerini görmek dünyaya bedel!

    YanıtlaSil
  10. Böyle bir organizasyonda olmana hiç şaşırmadım. Sen tahmin ettiğim kişilikte biri olduğunu her geçen gün kanıtlıyorsun. Hepinize tek tek teşekkür ederim, böyle birşeye ortak olduğunuz için. Bir de senden ricam, ben de takip edeceğim bundan böyle bu yardımları ama olur da gözden kaçırdığım olursa bana hatırlatmanı isterim.

    YanıtlaSil
  11. Sevgili neso en başından beri beni dakika dakika bilgilendirdiğin için asıl ben teşekkür ederim.Coşkun o kadar güzel yansıyordu ki.
    Her zaman elimden ne gelirse yapmaya hazırım bunu bil olur mu? Kurtulmazlar mı hiç tek tek inceledim resimlerde:) Nasıl güzeller.
    Babana çok selamlarımı ve sevgilerimi ilet.

    Açalya harikalar cidden:)

    Özlemciğim elbette haber viririm.Yeter ki duyayım:)

    YanıtlaSil
  12. Çocukça yaşamak nesobaby başlattı ben de şuşudan duydum. Güzel ama değil mi sevinçleri.

    Ekmekçim yok kesinlikle yok:)

    Küçük mucizem cidden güzel fikirdi keşke daha çok olsa böyle girişimler.

    Mavi Tutku hastalar ve yakınları konusunda hiç dayanamıyorum:( Keşke daha çok yardım edilebilse.

    YanıtlaSil
  13. Canım benim yüreğinize sağlık.İzmir de ben de bu boyutta olmasa da çocuklarımızı özellikle de Esirgeme Kurumunda bulunanları sevindirmeye çalışıyorum.Ve sana katılıyorum o yüzlerindeki gülücükler o kadar güzel ve saf ki...Keşke daha çoğunu yapabilsem.
    Emeğinize sağlık,sevgiler..

    YanıtlaSil
  14. Bu çalışymalara takdirle karşılıyoruz. Bir benzeri de Arkadaşlar İstanbul'dazyapıyor varoşlar için..

    YanıtlaSil
  15. Cok guzel bir calisma, fotograflar cok guzel.

    YanıtlaSil
  16. Harcanan emeklerin yerini bulması ve burada bu şekilde paylaşman çok güzel!

    YanıtlaSil
  17. Bu arada, son postların hepsini bugün girdin ve tümünü yorumlara kapattın zannettim:)
    Ön sayfada tarih ve yorum opsiyonu görünmüyor çünkü. Temadan kaynaklı sanırım. :)

    YanıtlaSil
  18. ne guzel calisiyorlar gercekten :)

    YanıtlaSil
  19. Allah sizlerden razı olsun.çook mutluluk verici.çocukların yüzleri hep gülsün.öğretmenlerimizin de ellerinden öpüyorum.sevgilerimle.

    YanıtlaSil

Siz ne dersiniz?