Sayfalar

1.08.2011

Belki de hiç yorulmayız ha?

Nereden başlamalı bilmiyorum? Her yanı alçıya alınmışlar kadar acemiyim yere sağlam basmakta. Sevmiyorum karşınıza söylenerek çıkmayı. Söyleniyor da değilim ya! Halimi arz ediyorum dilim döndüğünce.Artık yavaş yavaş ilerlemek istiyorum. Hatta ilerlemesem sadece dursam istiyorum. İlk defa belki de 1 aydır ilk defa müzik dinliyorum can Aglea'nın sayfasından. Dinlerken anlamadığım sözlere ağlayarak üstelik. Hiç anlamadan dinlediğim şarkılar daha mı derine işliyor bilmiyorum. En azından gecenin bu saatinde uyanığım. Bütün gün iki koltuk arasında seçim yaparak geçip gitti. Ben çok yavaşken çabucak üstelik.
Ümidim var biraz daha sakin geçecek günler, dinlenebileceğim hatta belki artık hiç yorulmayacağım.
Merhabalarr efendim.
Galiba ben geldim:)

22 yorum:

  1. Hoşgeldin sefa geldin :):)

    YanıtlaSil
  2. Ben bayağıdır yoktum. İda'mın da doğum gününü kaçırmışım ben:( Canım nice sağlıklı yılları birlikte geçirin... Ya hem neden ağlıyorsun? Ağlıyoruz? Sakin olalım, evet. Sabah sabah olumlu olabildim heyo:)

    YanıtlaSil
  3. neler oluyor sevgili nehir,hayat senin icin neden bu kadar zor.sende bir o kadar üzüntülüsün canım.Allah yardımcın olsun dualarımız senin olsun sevgi ve muhabbetle canım..

    YanıtlaSil
  4. yine ne kaçırdım beeen.herneyse seni boğan üfle üfle dağılsın bulutların.darlığa düşsen de o kabına sığmayan o ruhun çıkartır ve çıkartmış zaten seni.hoşgelmişsen:)

    YanıtlaSil
  5. Kötü bir şey yok teşekkürlerr:) 12-13 saat çalışma (tam tamına 2 ay olacak) nedeniyle bedensel ruhsal yorgunluk.

    YanıtlaSil
  6. YAPTIĞIN İŞİ SEVİYOR MUSUN?

    YanıtlaSil
  7. ARTIK?
    MESELA BEN YAPTIĞIM İŞİN BİR KISMINI SEVİYOR AMA DİĞER KISMINDAN HOŞLANMIYORUM

    YanıtlaSil
  8. Uzun saatler çalışıyor olmayı sevmiyorum, kendime eşime oğluma zaman bırakmayışını sevmiyorum.Çalıştığım oranda kazanamıyor olduğumu düşünmeyi de sevmiyorum. Sevlecek şeyler sevmediklerime kıyasla çok az:(

    YanıtlaSil
  9. hoşgeldiiinn :)özledik seni,kurtul bu karamsarlıktan

    YanıtlaSil
  10. Hoş geldin, aşağı yukarı aynı duyguları, aynı gitmeler ile gelmeleri yaşamız...

    Yüzün gülsün ama unutma, hukuk adalet getirmez...

    Sazan Esin.

    YanıtlaSil
  11. Hoşgeldin.
    Ben de hoşgeldim ayrıca:)) Samsun süresince bloglara bakamadım, İda yakışıklısına upuzun sağlıklı bir ömür diliyorum biraz geç olsa da. Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  12. Bende iki haftadır tatildeydim yeni geldim.. sende Hosgeldin Nehir.. Neşen, keyfin, sağlığın daim olsun..

    YanıtlaSil
  13. Ayyy ne güzel giden birçok kişi gelmeye başlamış...Bunların arasında en sevindirici olan senin dönüşün oldu, tabi ki...Yorgunluğuna gelince bana çok ama çok tanıdık gelen; eşine ve oğluna yeterli vakti ayıramıyor olduğun düşüncesinin vicdani ağırlığını taşıyor olmanın yorgunluğu olabilir...Herşey gibi bu günlerde zamanla geçer gidiyor,ardında tatlı bir yorgunluk bırakarak.Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  14. Yorgunluğunu geçirbileceğin bir tatilin olur inşallah...
    keyifli günler seninle olsun canım , bol dinlenceli günler dilerim :)

    YanıtlaSil
  15. Off ne kadar yogun calisiyorsun Ebru. Zormus ama senin gibi kariyer sahibi insanlara cok gipta ediyorum. Isini seviyor musun onemli olan o. Hosgeldin!

    YanıtlaSil

Siz ne dersiniz?