Sayfalar

19.01.2012

Hrant İçin Blog



Sözün bittiği yerde olsak da söyleyeceklerimiz bitmedi, bitmemeli. İnadına bitmemeli hem de!


Konu ile ilgili başka bir yazı için TIK (Ermeni Öldürmek Serbesttir)

18 yorum:

  1. Yaşı kaç olursa olsun; 17 veya 27, katil kim olursa olsun, bir zamanlar bebek olduklarını biliyorum. Bir bebekten bir katil yaratan karanlığı sorgulamadan hiçbir şey yapılmaz kardeşlerim...



    Rakel Dink
    Sevgiliye Mektup

    YanıtlaSil
  2. üzgünüm)))) umuyorum bu yanlış karar geri döner,o örgüt mutlaka ortaya çıkarılır,suçlular cezalandırılır

    YanıtlaSil
  3. Sinirden mi acıdan mı bilmiyorum ama uzun zamandan sonra ilk kez ağladım. Bugün orda olmalıydım. Olmalıydık. Bunun için işten izin alamıyoruz ama. Bu da acı değil mi?

    YanıtlaSil
  4. bence bizin nasıl bu hale geldiğimiz ve getirenlerin kimliği sorgulanmalı tabiii bu arada sistem de......

    YanıtlaSil
  5. bende bende cok uzgunum..:((((.

    YanıtlaSil
  6. Geçenler de yazdım Hrant Dink ile ilgili bir yazı " 5 sene sonra" başlığı altında. ( O birçoğu için Hrant Dink ama benim Fırat Abimdi.)

    5 sene sonra sonuç koca bir sıfır ama yüreklerdeki acısı tarif edilemez bu sonucun...

    Büyük bir ayıp, büyük bir kara leke adalet adına..

    YanıtlaSil
  7. yani hırant için blog mu açıyorsunuz?

    YanıtlaSil
  8. Hayır hayır deep kırmızı yazıyı tıklarsan açmışlar blogu ben duyurusuna katkı yapmak istedim o kadar.

    YanıtlaSil
  9. üzgünüz, evet. haykırıyoruz da, adalet istiyoruz diyoruz. ama mahkemelerin arka odaları emir komuta zinciri altında yönetilirken, adalet güçlüden yanayken ne kadar bedel ödetebiliriz bilmiyorum. sadece söylemek yetmiyor bazen.

    YanıtlaSil
  10. bitmeyecek elbet.Blog fikri harika

    YanıtlaSil
  11. Mesele Hrant Dinki Ermeni görüp Ermeni öldürmek serbest mantığına indirgemekse;Sivasta katledilenler ,Maraş Çorumda katledilenler,Yavuz Selimin katlettikleri öz evladıdır bu ülkenin,tıpkı Hrant Dinkin de bu ülkenin öz evladı,vatandaşı olduğu gibi;ki bu ülkenin evladı olmasa bile kimse cinayete kurban gitmeyi haketmiyor...Mesele 1915 de katliyam yapanların torunusunuz demekse, Sarıkamışta kendi evlatlarını hava koşullarına kırdıran,90 binin üzerinde insanın yazlık kıyafetle ölmesine neden olan yapıyı bu yönüyle de eleştirmek...

    mesele ırkçılığa karşı olmaksa her tür ırkçılığa fasizme demogojiye hayır...

    mesele adaletin sırf Ermeni kökenli vatandaşlarımız için uygulanmadığıysa Silivrede yatan Haberala uygulanan zulm de onu Ermeni yapar mı?En alt rütbeliden generaline kadar herkes sorgulanabilirken sadece emniyet müdürleri değil en önemsiz makamdaki en düşük memurun yargılanmasına bile izin çıkmıyorsa bu bir davanın değil zihniyetin tüm davalara tavrıdır...Kafa kesenler 10 yılda çıkıyor,Türk kafasını Musevilerin kesmesi serbest mi demeli?

    Adalet verilmiyor,alınır;adaletsizlik herkes için;ırkçılık dışında emperyalizm, kukla yöneticiler,ortadoğu savaşları,iki yüzlü medeniyet....

    sağlıcakla mutlu kalınız
    çoğul

    YanıtlaSil
  12. bugün yürüyüşte idim. bu adaletsiz karardan sonra orada insanlarla biraraya gelmek güzeldi. umarım değişir bir şeyler...sevgiler.

    YanıtlaSil
  13. Adaletin olmadığını biliyordum, 2011 sonunda bu konudaki saptamamı başıma gelen bir olay üzerine iki yıl süren mahkeme çilesinden sonra malesef öğrenmiştim. Ancak bu kadar büyük bir suç için bu varılan nokta nedir? Nasıl korkunç bir yerde yaşıyoruz?

    YanıtlaSil
  14. Çok komik yaşananlar,traji komik hem de:(

    YanıtlaSil
  15. kırık bir zamanda uçan güvercin
    üzgün tutar ağzındaki zeytin dalını...

    YanıtlaSil
  16. her türlü ırkçılığa ve milliyetçiliğe hayır diyoruz. sevgiyle.

    *****
    Van Devlet Hastanesi'nde hemşire olan bir arkadaşın verdiği habere göre, Van'da çadırda tecavüz olayları çok sıklıkla karşılaşılan bir durum olmuş son zamanlarda!

    Öyle ki, bir anne ve iki kız kardeşe tecavüz edilmiş ve haftada 5 tecavüz 'vaka'sı gerçekleşiyormuş!
    Tecavüze uğrayan üç kadın intihar etmiş!

    Gazete-medyada hiç rastalamadığımız haberleri araştırmak, deprem bölgesine gidip olayların peşine düşecek, bunu internet basınına özellikle duyuracak gazeteci/duyarlı arkadaşların yardımını rica ediyoruz.

    (Bu konuda bize yorum bırakabilirsiniz)

    YanıtlaSil
  17. Kesinlikle yazdığınız çalışma heyecanını görebiliyordum. Dünya nasıl inandıklarını söylemek korkmayan sizin gibi hatta daha tutkulu yazarlar için umuyor. Her zaman kalbinizi izleyin.

    YanıtlaSil

Siz ne dersiniz?