Sayfalar

1.03.2012

Bir Rüya Daha

 Önceki yazıdaki mayalanma bakterileri ardından söz edip etmemek konusunda ikilemde kaldıysam da yazayım rahatlayayım dedim. Biliyorsunuz bizim receiver yok. Bu ne demek tv izleyemiyorz bildiğiniz anlamıyla. Zeten izlediğim 2 adet film vardı onları da bir gün sonradan kocanın internetten indirip hazırlaması ile reklamsız izliyorum:) Genellikle tv benim için karşısında uyuyakalınacak ve yakalandığın an -ne uyuması ya tam göz kırptığım an mı yakalıyorsun- şeklinde çemkirilecek bir alet. Fakat epeydir Firinge dadanmış haldeydik ya bende yavaş yavaş Peter, Olivia, Wolter gibi kahramanları ev ahalisinden görme eğilimi başladı. Öyle abarttım ki -Oliv ne kadar maaş alıyordur, Peter da maaş alıyo mudur?- sorgular oldum. Daha önceden ak sakallı dede rüyası görmüş bir bünyeye sahibim. Dün gece kelimenin tam anlamıyla kan ter içinde uyandım. Diğer evrenden şekil değiştirenler bizim eve gelmiş ama banyodaki sabunluğun kılığına bürünmüş ve sabunluk kocaman olmuş hani üstteki pompa var ya basınca sabun akan orası bir iniyor bir çıkıyor ve sürekli bana doğru yürüyor. Yaklaştıkça da nasıl kocaman oluyor anlatamam. Yardım isterken bağırıyorum Peterr lütfen Olivia ile birlikte yardım edin sabunluk beni yutacak. Dr. Bishop durdurabilir belki lütfennn lütfennnn. Böyle bağırıyorum. Bu da yetmezmiş gibi evin tavanından yani teknik olarak İda'nın arkadaşı Korayların evinden süpürge gibi bir alet aşağı sarkmış ve beni yukarı doğru çekiyor.  Olivia geliyor yardıma ama ingilizce konuşuyor:)) Dediklerini anlayamıyorum, bir yanda sabunluk diğer yanda (yan dedimse üstte) vakum hangisine kapılacağım ,ağlıyorum, bağırıyorum onlar hala Türkçe öğrenmemiş konuşup duruyo:( Bu halde uyandım. Elbette korku ve panikle.
Ankara soğuk ya bir yanım açıkta kaldı sanırım. Böyle rüya mı olur? 

Not: İzlediğim diziler Behzat Ç, Yalan Dünya. 
Belgeseller de bitti:)

10 yorum:

  1. Baya kaptırmışsın yahu. Şekil değiştiren sabunluk, ingilizce konuşan bir vakum, nasıl bir bilinçaltı :D

    YanıtlaSil
  2. Fringe izlemen bittiği halde bu rüyayı gördüysen işin zor,daha yıllarca görebilirsin, o kadar işletmişsin bilinç altına,tecrübeyle sabit, benden söylemesi:)

    yok ya, korkutmayayım, bir travmayla ilişkilendirmediysen Fringe'i, zamanla geçer:))

    YanıtlaSil
  3. ayy güldürdün beni yaaa tam bilimkurgu rüya görmüşsün :))))
    not:dizilerimiz aynı :))

    YanıtlaSil
  4. Fringe de 4 sezon 6 bölümdeyim :) Şekil değiştirenler için daha neler neler çıkacak.4 .sezonda diğer evrene geçiş çok kolaylaşmış.Olivya ve diğer taraftaki olivya iş birliği bile yapar oluyor :)) Daha fazla tüyo vermiyeyim sana.

    YanıtlaSil
  5. Umar 4.sezon 13.bölümdeyiz acayip şeyler oluyor artık cidden eşim diyo ki dün keşke idareli kullansaydık bitirdik nerdeyse:))


    Kedi cidden ama film öyle etkilenmemek ne mümkün:)

    Narda bende olay bitti:) Zaten çabuk kaptırıyorum kendimi bir de kurgu böyle güzel olunca fena sardı. Ama bazen cesetler filan korkutmuyor dersem yalan olur.


    Anne Kaelminden canım sende de olmadı mı:))
    Behzat reklamsız süper oluyor 1 gün sonra da olsa öneririm:)

    YanıtlaSil
  6. Bu kar gerçekten kabus gibi oldu artık. Dün şehrinizde yaşayan kuzenimle konuştum ''Bugüne kadar Ankara'ya kar yağmamış Özgür.'' dedi. Kar ıda geçtik, bu depresif haller bitirecek bizi. Zaten ruh sağlığı çok normal bir toplumduk ya toptan çıldıracağız. Bizler gibi huniyi bünyeye kaynatmış olanların rüyaları bu durumda çok mu?
    Bu arada söylemeden geçemeyeceğim: Şu kefirin sabah ki halinin fotosunu koyaydın keşke, çok merak ettim.
    Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  7. Bence sen Fringe izlemeye bir süre ara ver. Belgeseller moral bozuyor, Castle öneriyorum. Ne dersin?

    YanıtlaSil
  8. Ortaya karışık olmuş izlediğin belgesel ve dizilerden :)

    YanıtlaSil
  9. bencede ankara soğuk..yorganla bağlantın kesilmiş senin:) ay kendimle dalga geçerdim insan ırkının görüp görebileceği en saçma rüyaları görüyorum kesin diye ama yok ben gayet normal rüyalar görüyomuşum seninkilerle kıyaslayınca:) sevgiyle

    YanıtlaSil
  10. Şuleciğimönerini dikkate alacağım. Bir süre zihnimi temizlemem lazım:)) Zaten Fringe yeni bölüm de yok.


    Tülay canım öyle oldu:))

    Oho dilekciğim bendeki rüyalar film olur gişe rekoru kırar:))

    Özgürcüğüm kefir 3 gün mutfağı bekledi üstte su dibe yapışmış acayip bi hal:)) İçemedim ama annem içtim sanıyor yenisini çekeyim bari.
    Ankara hala karla kaplı. Daha doğrusu buzla.

    YanıtlaSil

Siz ne dersiniz?