Sayfalar

2.05.2012

Özet Geçeyim

Kısa bir özet geçeyim. Bir süredir canım yazmak istediğinde vakit bulamıyorum, vakit bulduğumda ise yazamıyorum.  İda çok iyi öğretmeni çok memnun delice koşuyor haftada bir spor ayakkabı parçalıyor.  Erkek çocuk anneleri bilir bu yaş garip bir yaş sanırım. Biraz da fazla kıpırdak olunca birşey dayanmaz oldu. Olsun sağlıklı olsun koşsun ayakkabılar feda olsun.
Annem cuma günü fizik tedavi merkezine yatıyor. Bir süredir yürümekte zorlanıyordu. 15 gün kalacak tedaviye yanıt verme durumuna göre süre uzatılabilirmiş. Hem bel fıtığı hem boyun. Moralim bozuldu. Annemi evde görmemek fikri içimde inanılmaz bir sızı yarattı. Başta İda olmak üzere annemin yokluğundan hepimiz çok fena etkileneceğiz biliyorum. 4 kardeşiz biliyorsunuz. Annem için elimizden gelenin en iyisini yapmak konusunda (en azından yapmaya çalışmak) eşler ve kardeşler kararlıyız. Kalacağı yerde dinlenecek de aslında ama yine de annemsiz annemin evi nasıl olacak bilmiyorum hiç?

Mimler var beni işaret eden ama konulardan bağımsız inanın elim varıyor hiç yanıtlamaya. Hem zaman hem keyifsizlik diyeyim ve nolur affedin olur mu? Bir de ödül var ortada yokken de akılda kalıp hatırlanmak onur verici. Deep, Çiço, Domatessuyu, Esra çok çok teşekkür ederim. Belki saymadığım başka isimler de vardır bilmiyorum ama günlerdir ilk defa 10 dk. dan fazla kaldım blogda.

Öyle işte hayat parçalı bulutlu, hava da.

12 yorum:

  1. büyük geçmiş olsun, dilerim en kısa sürede annen yine evinde seni karşılar sevgiyle..

    YanıtlaSil
  2. Umarım annene fizik tedavi iyi gelir,biran önce iyileşir.Annensiz annenin evi hiç sımsıcak olmuyor,ayakların bile gitmiyor,lakin geri döndüğünde yüreğinin sevgisi hemen hissediliyor.Sevgiyle kal Nehirİda...

    YanıtlaSil
  3. sıkma canını güzel kadın annişe ennn acilinden şifa dilerim
    bende verdim o ödülden sana
    anlamadım mantığını gerçi ama
    neyse :)
    yapmasan da olur bence gerçi

    YanıtlaSil
  4. Ebrum, en acil şifaları diliyorum annene, duacıyım daha uzun seneler evinde sağlıkla otursun diye.

    Ne güzel İda'nın böyle olması. Hareketli, coşkulu ve hakkında güzel konuşulması. Herşey nasıl küçülüp, anlamsızlaşıyor içinde onlar olduğunda değil mi? Benim için de hiç mühim olmazdı eminim güle oynaya koşturduğu için haftada bir ayakkabı eskitmesi.
    Neşesi, keyfi daim olsun dilerim.

    Bu arada biz de dört kardeşiz, söylemeden geçemedim.

    YanıtlaSil
  5. Acil şifalar annecine , Ebrucum..
    kardeşler kenetlenmiş sizin iyi dilekleriniz yeter , sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Geçmiş olsun.. Fizik tedavinin faydaları oluyor, bizde kayınvalidemin fıtıklarıyla benzer süreçlerden geçtik. En sonunda bir ahbabın önerisiyle 'nöral terapi'yi denedik. Şimdi gayet iyi. Hatta kendini o kadar rahat hissediyor ki; bir spor salonuna yazıldı ve tontiş tontiş spora gidiyor şimdi, kaslarını kuvvetlendirmeye çalışıyor.

    Nöral terapiyi bir araştırın derim. Sigorta karşılamıyor, biraz acılı ve uzun bir süreç ama olumlu etkilerini gördük biz.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. geçmiş olsun canım umarım şifa bulur en kısa zamanda rutine döner hayatınız...

    YanıtlaSil
  8. Çok çok geçmiş olsun Ebrucum.İnşallah kısa sürede şifa bulup evine ve yanınıza döner.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
    Annem ve İda hastalanınca çok garip hissediyorum.
    Nöral terapi konusunu da araştırayım bakalım kalacağı yerden memnun kalıp kalmayacağına, sonuca göre.

    YanıtlaSil
  10. canımın içi çok geçmiş olsun...
    ben de aynı haldeyim blogda, anlıyorum çok iyi seni.
    sağlık olsun da zaten yazarız yine gönlümüzce, mimlerimizi keyifle yanıtlarız, tek sağlık olsun..

    YanıtlaSil

Siz ne dersiniz?