Sayfalar

10.08.2012

Bakış Açısı



Birkaç ay önce bir eğitime katılmıştım iş için. Eğitilebilir olma durumunda görülüyor olmak! Sevinsek mi üzülsek mi bilmem ama yukarıdaki örneği orada da görmüştüm. Tam da bu örnekteki gibi bir nedenle öfkelendim. Aynı şeyi başka açılardan anlatmak.Aslında bakış açısını değiştirmek. Galiba bu konuda yol almak gerek daha hızlı adımlarla.  
Bana nakledilen bir cümle ama bambaşka bir söyleyişle günümü zehir etti. Bakış açısını  değiştirmeli ama söyleyene de bakmalı. Günün dersi buymuş: Anlatan kişiye bak sonra tepkini göster!

6 yorum:

  1. "Ben, hayatı, özgürlüğü seven çoğu insan gibi, yaşamanın bir hak olduğuna, ama bir mecburiyet olmadığına inanıyorum." "İçimdeki Deniz" filminden... O işte kelimelerin yerlerini bulamayan arkadaşlara yaşamalarının bir mecburiyet olmadığı hatırlatılabilir mi? :)

    YanıtlaSil
  2. bu videoyu izlemiştim ama üzerine böylesi bir yorum post okumamıştım.günüme hem gülücük hem anlam kattın ebru.sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  3. Baktığında farklı görebilme duygusu,aynı şey dediğin içinde geçerli,kim,neyi,niçin,nasıl biçimde söylemiş.Sen yüreğini kendi bildiğinden değiştirme,sevgiler Nehirİda...

    YanıtlaSil
  4. geniş açı bakabilmek hayata
    çok kolay değil...
    ama yapabildiğinde sonuç süper oluyor..
    geniş açı objektifle fotoğraf çek(ebil)meye benziyor aynı.. :)
    bugün beni kocaman gülümseten kocaman yürekli güzel kadın sen hep gül dilerim...
    hep
    sevgiyle...

    YanıtlaSil
  5. Ebrucum içimde bir yere bi sızı düştü izleyince. farkındalık yaratmak mesele.. sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Videoyu çok önceden izlemiştim , hakikaten öyle bakış açısı.
    Gözün gördüğü ile kalbin gördüğü çok farklı şeyler.

    YanıtlaSil

Siz ne dersiniz?