Sayfalar

10.01.2013

Kıldan Tüyden Mevzular


Ben yine yeniden saçlarımla oynadım. Yok yok sıkıntıdan değil, depresyondan filan da değil. Bizde neden hep buymuş gibi görürler ya belirteyim dedim. Kestiriyorum uzuyor, dip boya zamanı geliyor filan derken 1 ayda en az 2 defa  birşeyler yapıyorum. Kısa bir süre gibi gelebilir tamamı beyaz olduğundan çok sık boyatmak zorunda kalıyorum. Bu mühim gelişmeyi aktardıktan sonra ne kadar çok üşüdüğümü de belirtmek isterim. Yukarıda da görüldüğü gibi ne bulsam üzerime geçiriyorum iş yerinde. Koltuğumda 2 adet şal hazır duruyor hatta bazen bacaklarıma bile sarıyorum.
Geçen hafta ilk sınavlara girdim. nasıl geçti derseniz eh derim. Çünkü kitaplar yoktu hala da yok. Ara ara internetten baktım biraz da çıkmış sorular çözdüm. Ama finallerde çok daha iyi olacak bunun sözünü vereyim.Çok zevkli derslerim var ama bende zaman çok az. Eve gittiğimde eğer bir şeyle meşgul değilsem ısındığım ilk an uyuyakalıyorum.
Ankara da kar yok. Ayaz deseniz çok fena. Benim gibi kış sevmeyen biri için her yıl dediğim gibi bu şehir çok soğuk.
İçime kaçan Polyanna büyüdü epeyce. Sevgi pıtırcığı bir şey oldum çıktım. Sinirle arkadaşlara sataşanları sakinleştiriyorum. abartılı bir hal bu çünkü benim doğama aykırı. Genel olarak gel-gitli olmama alışkın olduklarından bu halimin de sonlanacağını düşünüyorlar ama ben gidişatı beğendim. Böyle bir sakin, sesinin tonu kadife gibi kokulu öpücükler yollayan anlatılamaz bir hal bu:) Belki de müziklerden!
Müziksiz olamıyorum ben. Hatta bazı anları kimseleri duymayacak düzeyde işlemeli ki hücrelerime kendime gelebileyim. Bu ara doz kaçtığından mıdır bilmem sakinim. Hım şimdi şu cümleyi yazarken aklıma geldi de soğuktan mı dersiniz? Üşüyünce tepkisizleşmek mi? Her neyse sorgulamayayım büyüsü bozulmasın. 
Sokaktaki hayvanları unutmayalım emi? 

'Bazingaaa!' diyor ve gidiyorum.

12 yorum:

  1. saçlar gayet iyi görünüyor, güle güle kullan :) ankara bugün az biraz ısınmışmışydı ne, gene sıfırın altında ama düne göre daha iyi gibi geldi bana :) pollyanna iyidir, çabuk gitmesin kalsın biraz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Ben yanıt verene kadar ankara yine buz oldu:) Gitmez umarım iyimser yanım:)

      Sil
  2. bende üşürüm ve sıcak günleri özledim yapış yapış olsada yazın gözünü seveyim:)

    YanıtlaSil
  3. Yüreğini ısıtacak sevgilerin olduktan sonra üşümelerin soğuktan olsun,Nehirİda'm...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel Nehirem çok güzel bir nokta hakikaten. Benimkisi soğuktan neyseki.Sarıldım

      Sil
  4. Nehire ne güzel yazmış:) Ama bende şuan donuyorum ya :(
    Saçlarımda değişiklik düşünürken bu yazıyı okudum çok güzel ve dolgun görünüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değişiklik bana iyi geliyor. Gerçi artık mecburiyet gibi boyamak ama olsun.
      beğenmene sevindim.

      Sil
  5. on numara saçlar can :)

    YanıtlaSil

Siz ne dersiniz?