Sayfalar

26.04.2013

'Nerelerdesin?'



Teşekkür ederim soranlara. Bu ne güzel bir soruymuş insana önemsendiğini hissettiriyor.  Biraz koşuşturmalıydı günlerim. İda’nın kulağına tüp takılma hadisesi neredeyse 2 yıldır uzayıp duruyor. Sürekli ertelendi biliyorsunuz çünkü her defasında hastalanıyor. Dün 8 Mayıs için gün aldık ve neredeyse tüm gün hastanedeydik. Hala bitmedi işlemler. Bu defa hastalanmaması için daha fazla önlem almalıyız bunlardan ilki okul tabi. Öğretmeninden rica ettim koşturmasına müsaade etmeyecek o güne kadar. Artık sınıfı mı yıkar, okulu mu bilmem ama durması gerek. 
Geçen yıl lenf bezlerimden ameliyat olduğum sırada burnumdan da olmam gerektiği söylenmişti. Dün yine aynı şeyi söyledi. 15 gündür oturur vaziyette uyuyorum. Bunda mevsimin de etkisi varmış bir alerjim eksikti o da olmuş. Burun ameliyatından korktuğum için oralı olmamıştım ama artık zorlanıyorum ve sürekli başım ağrıyor. Bana da Haziran’ın ilk haftası için tarih verdi. Bileğim deseniz aynı bir gün ağrı yok ertesi gün devam. Fizik tedavi için çok kötü zamanlama iş yoğun falan filan.
İda’nın ameliyatı için tedirginim. Bu tedirginlik tamamiyle benden kaynaklı. Onun yerine bana yapsalar süper olurdu. Kendi ameliyatım için de korkmuyorum dersem yalan olur. Dün doktor ‘zor bir ameliyat taaa şuraya kadar açılacak’ dedi (neredeyse kaşıma yakın) Tırstım tabi nasıl yani zor mu ııı şeyy kem kümmm derken sana zor değil bize zor uyuyacaksın sen bişey olmaz dedi. İşte böyle. Bir olay daha var ki önümüzdeki haftayı beklemem lazım aktarmak için. Üzücü bir sağlık sorunu. Ve elimden bir şey gelmemesi canımı çok sıkıyor. Sizlerle paylaşacağım ama önce bir sonuç var onu beklememiz gerek.
Dün Hacettepe dışarılara kadar taşan yoğunluktaydı. Özellikle başka şehirden gelenler için çok moralim bozuldu. Bense hastaneye 10 dk. da ulaşıyorum:( Evim aynı şehirde.
Pufff ya bu kadar işte:(Keyifsizim kısaca...

18 yorum:

  1. daha kötüleri olmaz umarım... Arada yenilenmek gerekiyor belki de budur sadece... çok geçmiş olsun.. İda ya olmayaydı iyiydi ya neyse...

    YanıtlaSil
  2. Geçmiş olsun Ebruşum hem sana hem de badem gözlü oğluşuna, Allah acil şifalar versin,detsiz tasasız atlatın operasyonlarınızı... Haberi gelecek olan sağlık sorunu da iyi olur umarım... Öpüyorum seni...

    YanıtlaSil
  3. Her şey iyi olur, tüm ameliyatlar en iyi şekilde geçer ve keyfin çabucak yerine gelir umarım, en kısa zamanda :)

    YanıtlaSil
  4. çok geçmiş olsun.. umarım siz de ida da bütün hastalıklarından kurtulursunuz en kısa zamanda..

    YanıtlaSil
  5. canım ya, geçmiş olsun. geldi mi üstüste gelir böyle. dilerim tez zamanda düzlüğe çıkarsınız...öperim

    YanıtlaSil
  6. Allah ikinize de acil şifalar versin. İnşallah güzel günler hep sizlerle olur.

    YanıtlaSil
  7. Sağlıgın önemini kıymetini bilenlerdensin,ailenizle sağlıcakla kalın,amaliyatlar ve sonrası yolunda sıhhatle olsun.

    YanıtlaSil
  8. geçmiş olsun, sağlıklar dilerim.
    sevgiyle.

    YanıtlaSil
  9. ida' dan korkma hiç hem de yeğenim yeni oldu geniz eti + tüp ertesi gün %85 düzelmişti. sadece 2,3 gün sıvı şeyler yedi o kadar. şu beklenen sonuç için endişelendim, umarım her şey yolundadır...

    YanıtlaSil
  10. Ebrucum,
    Bu yazıyı şimdi okudum, geçmiş olsun (şimdiden)Her şey yolunda gidecek ve önce İda, sonra sen sağlıklı bir yaz mevsimi geçireceksiniz. :)

    YanıtlaSil
  11. Pooooffff çok geçmiş olsun
    cümleten herkese..
    sağlık sorunlarının üstüste aralıksız saldırısının ne demek olduğunu bilen birisi olarak seni çok iyi anlıyorum..
    yardımım olabilecek ne olursa...
    hep aklında olsun seve seve koşarım biliyosun..

    ennn acilinden şifa diliyorum..
    öpüyorum kocaman kocaman

    YanıtlaSil
  12. Çok teşekkür ediyorum herkese. Ne yazık ki İda hastalandı dün doktora götürdük. Antibiyotik başladık umarım 8 mayısa kadar iyileşir aksi halde yine ertelenecek.
    İlgi alakanıza varlığınıza teşekkür ederim. İyi ki varsınız

    YanıtlaSil
  13. Geçmiş olsun yine yine hem sana hem de sevgili İda'ya.Umarım ve de dilerim kısa sürede sağlığınıza kuvuşursunuz Dayan Ebru ,başarılar...Selam ve sevgiler...

    YanıtlaSil
  14. Adı kadar güzel gelmedi bu sene bahar, benim de alerjim tavan yaptı bu sene, oturarak uyuma halimi sarımsak azalttı öneririm, insan kendi hasta olduğunda her türlü başa çıkıyor da çocuğu hastalandığında çok canı yanıyor sanırım, çocuğum yok ama tahmin edebiliyorum. Allah ailecek sağlığınıza kavuştursun inşallah... selamlar.

    YanıtlaSil
  15. çokkk geçmiş olsun şimdiden Ebrucum hem İda için hem sana hem ailene...ayrıca umarım güzel haber alırsın paylaşacağın ile ilgili kendine ve ida ya dikkat et sevgiler :)

    YanıtlaSil
  16. pfff:/ kulağa tüp takma benim sıpada da bir dönem gündemdeydi, sonra bir doktor bademcik ve geniz etini alarak hallederiz tüpe gerek yok dedi ve onun dediği oldu. İda'ya da sana da çok geçmiş olsun. o beklediğin haber de iyisinden olsun. Elektra ben :)

    YanıtlaSil
  17. İda'ya da sana da çok geçmiş olsun. O beklediğin haber de iyisinden olsun. Sevgiler.

    YanıtlaSil

Siz ne dersiniz?