Sayfalar

5.10.2015


Ne yazık ki Pikam kanlı ishale yakalanmış. Günlerdir tedaviye devam ediyoruz ve iyileşme belirtileri vermiyor. Yaşamak için direniyor biz de onu yaşatmak için.
Moralim çok bozuk duygularımı anlatamam. Biz onu kurtarmak istedik ama o bir kez daha yaşamak için mücadele veriyor. 
Lütfen iyi dileklerinizi esirgemeyin. %1 ihtimal bile olsa yaşaması için o ihtimalin ardından gideceğiz. Biz ondan vazgeçmiyoruz dilerim o da bizden vazgeçmez.

5 yorum:

  1. Ahh kuzum yaa, umarım hemen iyileşir :(

    YanıtlaSil
  2. Allah yardımcınız olsun. Ne kadar zor bir durum çok iyi biliyorum, yaşadım. Fakat ne olursa olsun 1%'in peşinden gidin. Umudunuzu yitirmeyin. Dualarım Pikayla.

    YanıtlaSil
  3. Ah Ebrucuğum, çok üzüldüm.. :( biz de minik bir kedi sahiplendik sokaktan.. gözüm gibi bakıyorum.. seni çok iyi anlıyorum, onlar gerçek dost !.. İnşallah bunu atlatır.. dualarım sizinle canım.. <3

    YanıtlaSil
  4. Kurtaramadım onu. Yalvardım veterinere ne kadarsa ne gerekiyorsa yapın diye.
    Gögsümde uyuttum her gece ama kurtaramadım :((((((((((((((

    YanıtlaSil
  5. Sen fazlasıyla iyisin. Bu toplumun çok büyük kesiminin anlayamayacağı kadar fazla iyisin. Bir doktor bir saniye fazla yaşatmak için uğraşır, karşılığında maaş alır. Sen yaşatmaktan çok mutlu etmek için uğraş veriyorsun, karşılığında sadece mutlu olmuyorsun, aynı zamanda insanlık dersi de veriyorsun. Bu özellikler sende oldukça, gidene üzülsen de başka canlarda fazlasıyla telafi edecek yürek varmış. Giden can için her şey bitmiş olabilir, ama sende hep yeniden doğar insanlık filizleri. Kalanlara yetmek için gideni unutmak zorundasın!

    YanıtlaSil

Siz ne dersiniz?