Sayfalar

23.06.2009

Ev-Len-Dik


Başlığa bakıp 'bu kadın zaten evliydi' demeyesiniz. 12 yıllık kira yaşantımız sona ermek üzere. Hiçbir zaman şunumuz olsun, bunumuz olsun demedik. Demediğimiz için de bulduğumuzu, kazandığımızı yedik:) isminden başka hiçbir şeyini bilmediğimiz insanlara maaşımızın epeyce bölümünü haraç olarak verdik. Bundan sonra haracımızı bankaya yatıracağız. 1 aya kadar taşınacağız. Şoktayım, şaşkınım. Galiba eve taşınana kadar da inanamayacağım.


Dilerimm herkesin evi olsun, dilerim kolay öderiz:)


Kucaklar dolusu papatya almış gibiyim.

12 yorum:

  1. Teşekkür ederim. Hoşgeldiniz.

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı olsun . Güle güle oturun mutlu günlerde :)

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim Burak. Umarım kolayca öderiz:)

    YanıtlaSil
  4. "ev-len"-mek...

    hoş bir duygu. ev sahibi kahrı, istediğin gibi dizayn edememe sancısı, fırsatını buldukça küçük tasarruflarla estetiğe yatırım yapma girişimleri... insanı her seferinde ayrı yenileyen, farkılı mutlu eden fırsatlar zinciri...
    çok sevindim ev-len-menize ve yaşadığımız iki adet duyguyu hatırlattığı için bir daha hatırladım ve yaşadım. Her ne kadar "dişi kuş"un yuvaya duyduğu ilgi kadar olmasa da, yine de güzel şeyler yaşıyoruz.
    Kutlarım ve hoş yaşamınızı umarım yeni evinizde:)
    ha unutmadan, ödersiniz taksitleri eminim. Öedemek, ilk karar vermekten daha kolay.

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim Zihni abi.
    Cidden istediğini yapamıyorsun. Bizim şuanki evin ilk kiracısıydık. Ve araya adamlar koyarak kiraladık vermiyordu kimselere. Duvardaki alçıpan bozulmasın şu olmasın bu olmasın derken tablolarımızı bile asamıyorduk. Koltukları kaplatmakla başlayan değişim böyle sonuçlandı. Hatta pazar günü tüm eskileri eskiciye sattım:)halılar, masa sandalye koltuk evde hiçbirşey bırakmadım. Dün de yeni koltuk geldi o kadar sade bir salonumuz oldu ki bayıldım:)

    YanıtlaSil
  6. hayırlı olsuuuun :)

    bugünlerde bir his var içimde sanki bir iş bulup dönecekmişim gibi. taşınırken de mesela ankara çevreyolundan geçtik kendimi "evimde" hissettim bi an...

    mutlu günlerde oturun ebru hanım...

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim. Hala inanamasam da:)

    YanıtlaSil
  8. İyi yönünden bakma konusunda sorunluyum sanırım. Hala endişeliyim ve bu endişenin yıllarca sürecek olması da başka yanı işin.
    Umarım mutlu ve sağlıklı yaşarız.......

    YanıtlaSil
  9. Güle güle, sağlıkla, iyi günlerde oturun!
    :))

    YanıtlaSil

Siz ne dersiniz?