Sayfalar

28.07.2009

Taşındık



Pazar günü taşındık internetimiz yok. İş yoğun nadiren bakabiliyorum. Bu arada 27 Temmuz oğluşun doğum günüydü ama kutlama yapamadık. İkna edip önümüzdeki haftaya erteledik. Ertelemek için örümcek adamlı ve üzerinde tren olan bir pasta istedi. Yaklaşık 1 aydır fotoğraf makinamız bozuk. Bozuk olmasa da çektiklerimi fazlaca ekleyemiyorum (eklemiyorum) ama bozulunca da pek kıymete bindi. Evimizde herşey bitti sayılır yorgunluğu atlatıp sevinemesem de. Bu işte bir gariplik var neden çok mutlu olamıyoruz dedik durduk akşam:) Sonra anladık yorgunluktanmış. Tam istediğim gibi bomboş bir salonumuz oldu anneme göre ev eksikmiş:) 'Burada birşey eksik' diyor...

İşyerinde bulduğum resimler. Bugün onu başka türlü özlüyorum canımın içi iyi ki doğdun


3 yorum:

  1. Güle güle oturun, Ebrucuğum.:))
    Ne iyi etmişsiniz evi eşyayla doldurmamakla, ben de az öz severim. Ancak, anneler hep daha daha olsun isterler. "Bu da böyle" diye kabul edilecek, ne yapalım. :))

    Demek, senin oğluş da benimki gibi "aslan" parçası! Kutlu olsun doğum günü, pastalısı da, pastasızı da...
    :)))

    YanıtlaSil
  2. "T"aşınmak:
    bir "T" nasıl da 180 derce çeviriyor anlamı!
    taşınmadan önce her gün aşınıyordunuz eminim. ev sahibi kira artışı baskısında, dilediğin gibi döşeyememe ve değiştirememe sıkıntısı (bunu diğer yerde demiştim) kısacası, "T" şemsiye gölgesne benzer, doğal saldırıdan korunmanın en basit aracı.. T deyip de geçmeyin, ..eşek-kürü de Teşekkür yaparak tersine çevirebiliyor. Yaşasın "T"

    Duvarlara dilediğiniz gibi çivi çakabilirsiniz. yani çivi de "T"ye benzer, çivi çakma özgürlüğünüz de var artık.

    YanıtlaSil
  3. Eğer bir insan yaşadığı yeri sevmiyorsa onun cehennemi orasıdır. Yeni evinizde dilediğiniz şekilde mutlu mutlu oturun. :)

    İda'nın doğum gününü kutlarım .Benim yerime öpün . (Yerime öptüğünüzü söylerseniz öptürmeyebilir.:))

    YanıtlaSil

Siz ne dersiniz?