Sayfalar

24.09.2009

Hayal İşte Off....


Bir şeyi çok isteyip sürekli ertelemek nasıldır bilirsiniz. Iskalayarak, erteleyerek yaşar gideriz. Alıştık taksit taksit yaşamaya, ertelemeye... Hele kafanıza koyduğunuz şeyi yapmak, sahip olmak gibi takıntılarınız da varsa değmeyin gitsin. Zorda olasa kafama koyduğumu yaparım ama bu kez çok zor görünüyor. Öncelik sıralamasında edindiği yerden kaynaklı zorluk. Resmen hedefe kilitlendim tüm harcamalarımı kıstım ama yok yine başaramadım sahip olamadım... Neye mi resimdeki güzelliğe. Ümitliyim ama hangi bahara ertelemeliyim bilmiyorum. 4.fotoğraf makinamız olacak. 2 tanesi eve hırsız girince gitti kullandığımız bozuldu. Bu makina aile saadetimizin sonu bile olabilir ama istemekten alıkoyamıyorum kendimi:)
Ha bir de ölüp gitmeden ata bineceğim...Dört nala koşturarak.
Bir hayır sahibi duyar mı sesimi:))

6 yorum:

  1. Hayır sahibi derken ? :) Ben çok güzel fotoğraflar göreceğimize eminim. D80 harika bir seçim benim makinaya kardeş olur. Şimdiden sabırsızlandım ben de. :) Umarım erken olur kavuşmanız. Sonra at üstünde fotoğraf çekin, biz de seyredelim onları !

    YanıtlaSil
  2. Sen de geçen yıl almıştın değil mi? D80 miydi?
    Hayır sahibi derken galiba kocayı kastettim. Sürekli Hayır diyor Hayır-sahibi oldu başıma.

    YanıtlaSil
  3. :) Evet benimki de D80. Çok memnunum çok da seviyorum makinamı.:) İşin garip tarafı kaç yıl geçti ben alalı ucuzlamak bir yana zamlandı. Aslında bu tip elektronik eşyalar zamanla ucuzlar değil mi?

    YanıtlaSil
  4. Yok bu gittikçe uzaklaşıyor benden satar mısın bana:)

    YanıtlaSil
  5. Duyar bence.
    Ama hangisi için?
    At mı, fotoğraf makinesi mi?
    :))

    YanıtlaSil

Siz ne dersiniz?