Sayfalar

17.08.2010

Ühüüüü Döndük :((

Yalnız binmedi tabii ki. Babasıyla bindi onları beklerken öldüm :)

Poyraz

Taylan

İşte bu iki canavar

Döndük. Bunu söylerken yüzümün halini görmenizi isterdim:) Buradaki gibi gülmüyorum. Tatil nasıl birşeymiş böyle! Dönmesi, işe başlaması resimlere bakması fena halde üzüntü veriyor. 'Dün bu saatlerde' diye başlayan cümleler kuruyorsunuz.
Cep telefonumu sadece 2 kez elime aldım diyebilirim. Sonrasında İda havuza düşürdü de iyiden iyiye teknolojiden uzaklaştım hiç ama hiç şikayetçi değildim. Bilgisayara dokunmadım.
Gelelim ekiptekilere. 3 aile gittik. Kızkardeşim eşi ve çocuğu, kuzen eşi ve çocuğu. Çocuk dedimse bu sadece hafifletmek içindi. Çocuk denilemez onlara ama ne denilebilir anlatmaya kullandığım dil yetmiyor. Sürekli olarak koşturan, bağıran, çığlık çığlığa sağa sola fırlayan biri 2 diğeri 1.5 yaşında iki afet. Onlar sayesinde bizi tanımayan kalmadı. Sanıyorum kalanların tatili bizim dönüşümüzle başladı:) Anneleri ellerinde tabak yemek yedirme krizinde onlar önde koşturuyor. Annelerin sinirleri giderek geriliyor ve eşlerine bağırıyor, eşler 'yardımcı olayım kadın tatil yapsın' iç sesine inat 'Bu çocuk olmamış galiba, acaba daha sessizi olabilir miydi' gel gitleri arasında pış pış yaptıktan sonra iki ayrı köşede sesi yükselmiş soluk benizliler:)
Biz şanslıyız 7 yaşına girmiş bir oğlunuz varsa ve suya hayransa tatil iyiymiş. Sabahtan akşama kadar gözlerinizle takip ediyorsunuz ve akşam erken uyuyakalmasındanda ayrıca memnunsunuz.
Hamağa uzanıp kitap okuyabildim mi??? Elbette HAYIR. uzandım uzanmasına da her seferinde yanımdan vızzzt diye geçen Poyraz'a 'oraya gitmeee' diye bağıran kız kardeşim, Taylan' a bağıran kuzen.
Mavi Elmas ve eşi de ziyaretimize geldi. Çok uzun kalamadılar ama yine de hoştu görüşmek.
Dün sabahtan beri biriken işlerimi bitirmeye çalışıyorum.

5 yorum:

  1. Hoşgeldin(iz)!
    Özledik yahu!
    :))

    YanıtlaSil
  2. ohh yakışıklı iyileşmiş denize bile girmiş ya, çok sevindim. dönmene de sevindim. özledik evet!

    YanıtlaSil
  3. Hoşgeldiniz :) Hiç kimse yeni tatil yapmış birinden daha fazla tatile ihtiyaç duyamaz derler. :))
    Fotoğraflar çok güzel. Elmas kaptanla görüşmenize de ayrıca sevindim.

    YanıtlaSil
  4. Hosgeldiniz. Iyi bir tatil gecirmise benziyorsunuz...

    YanıtlaSil
  5. Bir dahakine seni gezdirme işini ben devralıyorum. Hem çok sakin yorucu olmayan hemde değişik güzellikler içinde geçirilecek bir tatil vaad ediyorum.

    YanıtlaSil

Siz ne dersiniz?