Sayfalar

23.01.2011

Kimseye Etmem Şikayet:)


Hani demişsiniz ya 'hüzün yakışmıyor' diye gülümsedim. Çok uzun süre olmadı tanışalı. İtiraf ediyorum ben buyum. 'Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe' tam böyleyim, hep böyleydim.
Kollarını iki yana açmış dikkatle yürümeye çalışan cambaz gibiyim. Aslında herkes öyle. Konsantre olmakla mı ilgilidir ipte kalma süresi yoksa dışarıdan gelen kontrol edemediğiniz şeylerden midir bilmiyorum. İnsan bu kadar çok düşer ve kalkar mı? Dizleri yara bere içinde oyundan geri kalmak istemeyen çocuklar gibi. Dönersem, bırakırsam ıskalayabilirim. Parçalara ayırmıştım kendimi, dedim ya. Buraya saçılıyor en küçük parçalar, burada bir araya geliyor.
Ciddi kıyafetler içinde gözlüklerimin kenarındaki diş izlerini saklayan yanımsa bambaşka.
İpten düşüyorum ya sık sık minder burası.
Yoksa 'kimseye etmem şikayet'


Not: Not yok:)
Buradan sonrası ilave:) Atak geçiriyorum bu kez biraz yukarılardan başladı boyunluk kullanmam lazım yine ayak bileklerim soba borusu gibi:) İda hızla iyileşirken ben hızla hastalandım:)

32 yorum:

  1. İlaveye yorum; geçmiş olsun.Öz'e yorum; kollarını yana açmış cambaz ne de güzel bir benzetme, kimimiz düşüyoruz, kimimiz kimse görmesin diye düşmemiş gibi yapıyoruz,hiç kimsenin içi gül bahçesi değil aslında, kimimiz bir ay sınanıyoruz, kimimiz bir yıl ama kalkıp yürüyoruz işte, çok hoşuma gitti bu post benim bir de çok:)

    YanıtlaSil
  2. Düştüğün yer benim kucağım olsun bundan sonra..
    Ya da ben düştüğümde satırların bana yardıma gelsin sesizce...Hüzünlenmek/üzülmek ve hatta ağlamak zayıflik değil ki;İnsan olmanın en doğal getirisi...Ve bence hüzün yakışıyor sana,seni ben böyle sevdim.Belki de kendi hüzünlerimi senin yazılarında anlamlandırabildiğim içindir...
    Tıpkı şu anda ki gibi.

    YanıtlaSil
  3. Düşüp kalkmadan o ipte yürümenin ne anlamı olurdu?Sıradan,heyecansız,farkındalıksız...
    Düşelim,düşelim ki kalkmasını öğrenelim dimi?
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Hepimiz birer cambazız aslında hayat denen sirkin içerisinde.Düşmeden öğrenilmiyor yürümek düşe düşe öğreniyoruz bizden sonrakilere de öğretiyoruz.Hepimizin kaçış yeri sanırım Bloklarımız şikayet etmek değilde dertleşmek hepimizin maksadı.Hasta oldum demişsin çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsın inşallah.
    Sevgiyle kal canım:)

    YanıtlaSil
  5. Ben huzunleysem yazamiyorum bloga nedenlerinden biri ailemin akrabalarimin yakin takipte olmasi :)

    Gecmis olsun, cabucak iyilesmen dilegiyle .

    YanıtlaSil
  6. bence böyle olduğun gibi gayet güzelsin. hüzünse hüzün, neşeyse neşe. daha ne olsun :)

    YanıtlaSil
  7. insanlar hep seni mutlu görmek istiyorlar.tüm çabaları bu yönde ama algılamaları lazım ki, bazıları için bu zor.kimse melankoli aşığı değil .fakat vucut söz dinleyen bir şey değil.
    atak geçiriyorsun, zor olduğunu biliyorum.ama ataklar eninde sonunda biter biliyoruz bunu...
    ayrıca kimseye etmem şikayet deme , şikayet edebilirsin.

    YanıtlaSil
  8. Söylediğin gibi dışardan gelen kontrol edemediğimiz sebepleri mümkün oldukça görmezlikten gelmek tabiri caizse takmamak lazım galiba. Ama anlatmak lazım yoksa dolup taşıyor insan. Bloglarda güzel bir çare belkide. Allah yardımcın olsun ayrıca acil şifalar.

    YanıtlaSil
  9. üzerimizde öyle çok rol var ki, annelik, çalışma hayatı, eş olmak, birilerinin yavrusu kardeşi olmak... bir yerlerde bir şeyleri saklamaya çalışmak ise zarar görmememiz için gerekli sanırım... yazılarını seviyorum, geçmiş olsun...

    YanıtlaSil
  10. Şans kader veya ne derseniz deyin bazen üst üste öyle sık düşüyorki insan. Herkeste olmuyor bu, neye göre neden bilemiyor insan. Belki daha olmak için...

    YanıtlaSil
  11. hay allah. yazı çok güzel.
    ama bitişi yürek burkuyor.
    kıyamam.
    geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  12. evet aslında herkes böyle.ama bazıları hep ayakta dimdik ve mutlu görünürler. herşeyleri yolunda hiç sıkıntıları yok.olmasın kimsenin sıkıntısı zaten.ama ben iyiysem iyiyim derim. kötüysemde anlatırım hemen. eleştirilirsem dinlerim. herşeyim açıktır benim. saklamam kolay kolay. hayat bu olacak herşey. yok ama herkes böyle değil.ama sorun buda değil. bazıları tavsiye niteliğinde anlattıklarımı dinliyor.haklısın diyor. ama bu bence böyle olmamış diyince hiçte bile. gayet doğru benim yaptıklarım edasıyla çıkıyor işin içinden. gel sende bu dostlukta samimiyet ara.ya çok mu uzun, alakasız oldu bilmiyorum ama gerçeklik, samimiyet arıyorum dostluklarda iyisiyle, kötüsüyle...
    (karışık oldu.yayınlama istersen)

    YanıtlaSil
  13. var ya bu kimseye etmem şikayet benim parçamdır. beş yaşından beri seviyorum (ne anladıysam o yaşta bilmiyorum ama babam dinletmişti ilk) hala da en sevdiğimdir. ama son iki yıla kadar hiç bu kadar karşıma çıkmamıştı. hatta son iki gündür bu beşinci karşılaşmam kendisiyle. güzel bir parçadır. hüznüne gelince, hüzünlenmeyen insan mı olur. ayrıca hüzün yakışmaz ya da yakışır diye bir şey mi var. bazı insanlar içinden yaşar hüznünü, bazı insanlar çok yansıtır. içinden yaşayanlar arada dışa vurdukları zaman şaşırtırlar sadece. öptüm seni kadın.

    YanıtlaSil
  14. Kaymaklı Kadayıfcığım; Dediğin gibi sınaıyoruz belki burada daha kolay dışa vurmak ondandır anlatışım. Teşekkür ederim canım.


    Banucuğum yaşanmışlıklar eğer insan özel olarak gamsız değilse derin izler bırakıyor ve bu izler ne çok insanda var değil mi canım.


    Yaruzeciğim herşey deneyim herşey tecrübe kayıt düşe düşe yaşıyor gidiyoruz:)

    YanıtlaSil
  15. İkiz annesi sana da geçmiş olsun canım iki çocukla hasta olmak da çok daha zor. Dediğin gibi düşe kalka öğreniyoruz.

    New York'dan senin durumun farklı canım benim aile okumuyor:) Belki o nedenle daha rahatım sen uzaklardasın kötüyüm yazsan onlar daha kötü olur.

    Müzim öyle be canım bazen biri bazen diğeri ağır basıyor yaşayıp gidiyoruz:)

    YanıtlaSil
  16. Öz'üm ortak noktamız var bilirsin nasıl alt üst eder insanı ama geçer. Her geçiş birşey daha öğreterek geçer gider.
    Neden anlamam karşında hep güçlügördüğün insana bu rol zorunlu hale gelir. Evet evet öyleyiz olmak için çaba harcıyoruz çokça ama bazen yoruluyor insan:)

    Bıraktığım İzler teşekkür ederim. Sürekli şişiremiyor çocuklar balonları mutlaka patlıyor bir yerden sonra patlamadan ara vermek lazım şişirmeye bloglar da böyle.

    YanıtlaSil
  17. Anne Kaleminden hakikaten ne çok rolümüz var ama küçücüğüz bazen hepsinin ortasında mola yok bırakıp gitme şansı yok yola devam:) Teşekkür ederim.


    Mavi Tutku hep yüzmeye benzetiyorum bunu önce dibe batmak lazım mutlaka ilk atlayışta. Sonra üste çıkılıp kulaç atılıyor ya öyle işte:))

    deepblueeagle teşekkür ederim iyi dileklerin için.

    YanıtlaSil
  18. Key-i Sibel yayınladım çünkü çok samimi:)
    Ben nasılsın sorusuna iyiyim derim değilsem de ama rol yapmak için değil sorana bağlı aslında nasıl olduğumu cidden merak eden mi yoksa öylesine soran mı bu ayrıma göredir yanıtım.

    Kedimm kedim sen de öylesin canım hep şen şakrak yazılar sonra bir yazıyorsun kalakalıyorum.
    Bu sayfayı açarken sadece oğlumu değil kendimi anlatacağım demiştim anne yanım hala şen şakrak öylece durur o. Uykuya daldığında başka bir şey çıkıyor açığa.Ben de öptüm seni:)

    YanıtlaSil
  19. Yazarak rahatlamak en iyisi.

    Geçmiş olsun, ne oldu ki? boyunluk falan? bakayım önceki yazılarına

    YanıtlaSil
  20. Sevgili Açalya boynumdaki sorun en kolayı:) Hem ileri derecede düzleşme var hem de trafik kazasından kalma bir sorun.
    Esas beter olanı FMF (ailevi Akdeniz Ateşi) atağı bu defa eklemlerden ciddi anlamda etkiledi ayaklarım şişti ve sürekli olarak nefes akmakta zorluk. Yan yan yürüyorum.

    YanıtlaSil
  21. Çok güzel yazmışsın.Ne denebilir ki?Herkesin halini anlatmışsın aslında,itiraf edenlerin ve etmek istemeyenlerin.Geçmiş olsun ayrıca.
    özlem

    YanıtlaSil
  22. Anladım ve kararımı verdim:
    bu sıkıntılar mevsim karası...

    Ebru atlatırsın eminbim bunu da diğerleri gibi!

    Nehirİda ve Açalya ve kimbilir daha kimler... yazıları sıkıntı üzerine kurmuşuz.
    Hadi silkelenin, gidiyoruz bu diyardan:))

    YanıtlaSil
  23. geçmiş olsun canım, aman çabuk topla kendini :) cambazlık da da sen ustasın merak etme :)

    YanıtlaSil
  24. Resimli Günlük teşekkür ederim.

    Zihni abimm yok yok mevsimkarası haller 20'li yaşlarda kaldı sanırım:) Bunlar hastalık yaşlılık:)
    Silekelendim silkelendim bak üstte ida var resimlerle ida var yaşam var..

    BAP canım teşekkür ederim. Usta mıyım bilmem ki iyi bişey dedin değil mi:))

    YanıtlaSil
  25. Üzüldüm.. üzüldüm.. üzüldüm.. Geçmiş olsun. Nasıl oldu da benim haberim olmadı. Geçmiş olsun. Herşey üzt üste geliyor. Sanki sınavdayız. Bunları atlatacağız. Daha da dirençli olacağız. Tekrar geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  26. Teşekkür ederim sevgili Profösör dün kadar kötü değil tam geçmedi ama bu da geçer:)

    YanıtlaSil
  27. öncelikle geçmiş olsun.. eğer hayat böyle zorlu ve sıkıntılı olmasa nasıl geçerdi..

    YanıtlaSil
  28. Ebru tekrardan gecmis olsun
    Atlatacaksin biliyorum...

    YanıtlaSil
  29. çok geçmiş olsun. bu arada eklediğin fotodaki ip oyununu saatlerce oynardık arkadaşlarımla çocukken. özlediğimi hatırladım :)

    YanıtlaSil
  30. Hoşgeldin Aylin dediğin gibi inişler çıkışlar arasında yaşayıp gidiyoruz. teşekkür ederim.

    Taze Annem bugün çok daha iyiyim canım.


    Küçük mucizem biz de oynardık:))

    YanıtlaSil
  31. Bloglarin en guzel yani bu degil mi diledigince yaz icini dok. Bak bir suru guzel arkadasin var.
    Gecmis olsun insallah en kisa zamanda iyilesirsin, uzuldum.

    YanıtlaSil

Siz ne dersiniz?