Sayfalar

1.02.2011

Sesleriniz Nasıl İyi Geldi Bir Bilseniz.

Nüfus dağılım eğrilerindeki gibi seyrediyor hayatım. Genel olarak dirençli, arada bir tökezleyen çokca da fiziksel ağrı yaşayan acıların kadını :)) Daha çok acı çeken insanların yanında hiç sayılacak türde ama sıska halime bazen fazla işte. Tanıksınız aslında çoğuna bazen yadırgansa da hüzünlüyüm. En azından burada kendimi sıkmamak için salıveriyorum da diyebiliriz.
Şunu bilir şunu savunurum insanın depresyona girebilmesi için bile fiziken sağlıklı olması olmazsa olmazlardan. Ağrı çekerken ruhen çok sağlıklı oluveriyorsunuz:)
Yaşanan kötü şeyler bazen çok güzel şeyleri katıp getiriyor ardına bende de öyle oldu. Tam sayfaya yazdım çıkacağım mail aldım. Hem kıvranıyor hem ağlıyorken üstelik:) Mail Karōshi'dendi. Sonra sımsıcak sesi ve sohbetiyle ilaç gibi geldi. Ağlamayı kesmiş yıllardır tanıdığım (sanki) sese teslim olmuştum. 2 gündür yalnız bırakmıyor nasıl olduğumu soruyor onca işi arasında vakit yaratarak. Ne desem bilmiyorum doğru minnet cümleleri yok şuan.
Ve dün sevgili beenmaya yetişti imdada:) o kadar sıcak ki ikisi de sanki yıllardır hayatımda gibiydi.
Ve bugün de Kırmızı Çizmeli Kedi her ne kadar işyeri azizliği yaşasak da:)
Ve sevgili Taze Anne bana ulaşmayı deneyip dünyanın öbür ucunda endişelenen dost.
Teşekkür ederim.
Mesajlarla iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. 'Ses ver' diyen arkadaşlara teşekkürler:) İsim verdim diye kızmayın olur mu?
Çok değerli benim için sevincimi de üzüntümü de paylaşıyor olmanız.

30 yorum:

  1. Biraz Önce de Hayatın süs Payı aradı:))Çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. insan böyle zamanlarda gelen her türlü yatıştırıcı maili, yorumu, sesi ne değerli buluyor değil mi? Böyle günlerinin az olması dileğiyle...

    YanıtlaSil
  3. Özellikle Karōshi ile konuştuğum an cidden çok kötüydüm başka acılardan söz ettik, kayıplardan,kazançlardan, şanslarımızdan.
    Beenmaya da öyle o kadar hakimdi ki hayata sanki telefondan bile enerjisi güzel.

    Kedi ile konuşamadık uzun ama bıcır bıcır çok tatlıydı:)) Kardeşi FMF. Aynı şehirdeyiz konuşuruz artık.
    Hayatın süspayı da öyle hiç yabancılık çekmeden.'Sesin iyi geliyor' dedi:))

    YanıtlaSil
  4. Eburcum,
    Senin durumunu öğrendikten sonra kuzenimin oğluna daha farklı bakmaya başladım, bahsetmiştim onda da Akdeniz Ateşi olduğunu. Fakat hiç ağrı-sızı şikayeti duymuyorum ne ondan ne ailesinden. Senin dediğin gibi erkeklerde daha sakin seyrediyor galiba bu hastalık, bir de o epey küçüktü teşhis konulduğunda muhtemelen o da etken (yazdığın gibi karın ağrısı ve aylar süren yanlış teşhis dolaşmaları sonunda konmuştu tanı). Ah canım benim, çeken bilir ne çektiğini ama bize düşen dik dur, diren demek. Dilerim gün geçtikçe azalacaktır bu ağrılar. Gençlere hiç kıyamıyorum. Şu anda komşumuzun, 39 yaşındaki oğlu çok ciddi bir beyin ameliyatında. Sabah 8 de girdi hala ses yok, o kadar gerginim ki anlatamam, 3 yaşından beri elimizde büyümüş hayat dolu bir genç adam. Ameliyatn son derece riskli olduğunu söylemişlerdi o nedenle çok endişeliyiz üstelik karısı da hamile. Tanrım tüm hastalara, bilhassa da gençlere şifa versin. Ebrucum daha iyi olduğunu düşünüyorum bugün, elimizden birşey gelmiyor ama kalben seninle olduğumuzu bil. Kocaman sevgiler yolluyorum...

    YanıtlaSil
  5. Yaptığınız çok özel.Aslında çok şey yapıyorsunuz Mesajı okuyunca ne diyeceğimi bilemedim:(Dilerim kısa bir sürede iyi haberini alırsınız/alırız. beni de haberdar ederseniz sevinirim.
    Kuzenin oğlu umarım hep iyi gider erken teşhis çok önemli kademe kademe sorunlar yaşamadan baştan önlem alınması neyseki teşhis edilmiş yine şanslıymış aslında.

    YanıtlaSil
  6. Bloglar arası ne var ne yok diye dolaşırken blogunuzda buldum kendimi ve uzun bir sürede çıkamadım.Öncelikle çok üzüldüğümü belirtmek isterim.Çok geçmiş olsun,Allah acil şifa versin İnşallah.

    YanıtlaSil
  7. Hastalığın konusunda çok bilinçli olman sevindiriyor beni canım.Bizleride bilgilendiriyor olman ayrı zaten.Mailve mesajlar konusunda çok haklısın insana ilaçtan öte geliyor.yine acil şifalar canım benim.

    YanıtlaSil
  8. bir iş kazasına da benle uğrama diye sessiz kaldım bugün ama aklımdaydın bütün gün. sen ve ida öyle bir yerinden dokundunuz ki hayatıma iziniz hiç silinmemecesine kaldı bunu bilir bunu söylerim :)) hayata hakim olma kısmına gelince yok yahu öyle bir şey düşüyoruz kalkıyoruz işte herkes gibi be güzelim :))) kocaman öperim...

    YanıtlaSil
  9. Ozi hoşgeldiniz. Teşekkür ederim.

    Limon Çiçekleri bir ara imza toplayacaktım forumda erken emeklilik talebi ile ilgili meclise yasa eklensin diye hatta meclis kısmını halletmiştim desem:) Orada bana önerilen daha kalabalık olursanız ciddiye alınırsınız olmuştu ama herkes çalışmak istiyormuş:)

    Mayammm pırıl pırıl doldun içime. Sesin o kadar emin o kadar dolu doluydu ki. Yazıların ve sesin tam örtüşüyordu:)
    Sen de benim hayatımda izi silinmeyeceklerdensin. yaza istanbula gelince görüşme hayalleri kuruyorum:)

    YanıtlaSil
  10. yaza istanbula gelme hayali mi dedin? bu hayali gerçek yapmalı derim :))

    YanıtlaSil
  11. Kuzenim işbankasına başladı oraya yerleşti çağırıyordu yaza geliriz demiştim ama o beklesin:)) Gelmeyi cidden çok istiyorum idayı da alıp.Ama havalar düzelmeden çok zor en iyi ihtimal yaza.

    YanıtlaSil
  12. Ben de ikizlerimbenim bloğunun sahibi arkadaşımıza yazdığınız yorumdan geldim.Tüm pozitif enerjimi yolluyorum.Allah acil şifalar versin.en kısa zamanda eskisinden daha sağlıklı olmanızı diliyor ve dualarımı yolluyorum.Allaha emanet olun.takipte olacağım.iyi gelişmeleri bekliyoruz.ne mutlu dostlarınız var.Allah dostluklarınızı daim etsin.yürekten sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  13. hastalığın zor olduğunu biliyorum ama hastalığın tanıtımında aktif rol oynayıp insanlara faydan dokunabilir.böylece sıkıntın biraz olsun hafifler.ülkemizde çokta bilinmeyen bu hastalık tanıtılmış olur.kimbilir bir çok kişiyede faydan dokunur.
    sağlık haberlerini bekliyorum.
    seni seven arkadaşın...

    YanıtlaSil
  14. Şimdi okudum yazını Ebru'm,

    Diyecek bir şey de yok aslında... Teşekkür ederim. senin sesin de bana çok iyi geldi.. a akşam, başlangıcı oldu daha çoooook çoooook uzun sürecek sohbetlerin.. yarından sonra iş anlamında geçici de olsa rahatlamış olacağım.. o zaman gör sen sohbeti:)

    YanıtlaSil
  15. Seni seviyoruz. Bütün dostların seni yalnız bırakamazlar. Onlar seninle beraberdir.

    YanıtlaSil
  16. Gecmis olsun. Acilari da karsilastirma olur mu. Her aci kendinin siniridir...

    YanıtlaSil
  17. Sen iyi ol yeterki :) Ben seni hep rahatsiz ederim :))

    YanıtlaSil
  18. Sen iyi ol da,ben bir ömür merak ederim:)
    Ve tlf.nun olsa keyifle taciz de ederdim:)
    Ebru'm iyileş bir an önce dön geri,neşeyse neşe,hüzünse hüzün,seni sen yapan ne varsa yine yaz lütfen,dualarımdasın canım,seviyorum seni...

    YanıtlaSil
  19. Daha iyicesindir inşallah Ebru?

    YanıtlaSil
  20. Ebru bugün nasılsın? Nolur iyi haber ver artık.

    YanıtlaSil
  21. Bugün çok daha iyiyim. Şuna benzetiyorum doğum sonrası rahatlama ve vücut yorgunluğu:)
    Toparlıyorum hızla.
    Çok çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  22. Uzun uzun kalamıyorum bilgisayarda işte gibi görünsem de her yanıma şalları sardım öyleece oturuyorum çok soğuk çok.
    Tek tek yazamıyorum yanıtları bir süredir çok kısa kalıyorum. akşamları da uyumaya gayret ediyorum genellikle:)

    YanıtlaSil
  23. Yetişirim ben her türlü:) len be iyileştim bu arada, darısı senin başına kadın... Merdivensiz zamanlarda buluşmak dileğiyle:)

    YanıtlaSil
  24. tekrar geçmiş olsun diyorum. hemen iyileş. paylaşacağımız çok şey var soframızda.

    "Melancholy" isimli videoyu ve bu videoya verdiğim başlığı düşünerek yorumlarınızı sayfamda bekliyorum. Merakımı bağışlayın lütfen..

    YanıtlaSil
  25. canım ne zamandır yoktum buralarda, sesim nefesim uzak kaldı senden...daha güzel günler beklesin hepimizi...öpüyorum kocaman

    YanıtlaSil
  26. Okuyunca üzüntüyü derinden hissettim içimde.. Kelimerin anlamsız kaldığı anlar oluyor bu durumlar benim için.. Yani ne desem demek istediğim olmuyor aslında.

    Çok çokk geçmiş olsun, rabbim hep yanınızda olsun, yardımcı olsun..ben ve gayet açık ki blog arkadaşları yanınızdayız.

    YanıtlaSil
  27. Ebrucum iki gündür evde yoktum gelişmelerden bi haberdim tatlım şimdi okudum kusuruma bakma geç oldu:(
    Senin adına gerçekten de çok üzüldüm canım hastalığın hiç bir türü hoş değilken sürekli canının yanıyor olması çok üzücü:( Fakat bu hastalığın farkına varman ismini bilmen bile çok iyi dediğin gibi teşhis konulmadan yıllarca bu acılarla yaşayan organlarını kaybeden çok insan varmış.Şahsen ben de bilmiyordum.Çok ama çok geçmiş olsun canım inşallah seninde direncinle kısa zamanda iyileşebilirsin.Maalesef ben de numaran yok eğer olsaydı keyifle güzel sesini duymak elimden geldiği kadar destek olmaya çalışmak isterdim.

    YanıtlaSil
  28. Canim ben de taaa buralardan sevgilerimi gonderiyorum. Orada olsam gelirdim bile sana.
    Moralini yuksek tut. Hersey gecer, duzelir.

    YanıtlaSil
  29. Güzel mesajlarınız desteğiniz moral vermeniz ilaç gibi bilesiniz:))
    Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

Siz ne dersiniz?