Sayfalar

16.02.2011

Tecavüze Uğruyorsan Suç Senin!


Orhan Çeker'in Prof. olduğu bir ülkede yaşıyor olmaktan midem bulanıyor.
Hoş saymakla tükenmez bunlar ya!
Tecavüze uğruyorsak suç bizimmiş, açık giyinmeyin tecavüze de uğramayın. Dekolte giyiniyorsan hazırla kendini ve zevk almaya çalış.Nasılsa tecavüz kaçınılmaz.
Yazıklar olsun sana, seni yetiştiren zihniyete.
Haber Burada

33 yorum:

  1. Aslında kapanmanın derin muhabbetine de boyut açıyor bu konu.Ama sadece konu diyorum çünkü yazıyı bende tasvip etmiyorum.Tecavüz iğrenç bişey ve bunu bu kadar sıradan ve olağan anlatmak ancak terbiyesizlik olur ki öyle olmuş.

    Acaba bu düşüncesini beyan ederek kaç bayanı karşısına aldığının farkın da mı?

    YanıtlaSil
  2. Bende az önce okudum bu haberi şaştım kaldım. Hani şöyle bir zihniyet var "kadın dekolte giyerse erkeği tahrik eder. E erkekte yapar" İstek varsa irade de vardır ki tecavüz cinsel isteğin sapmış hali. Tecavüz etmeye niyetiyse bir insan eteğinin altına paçalı donda giysen yapar onu. Bu kılık kıyafetle ilgili bir durum değil ve ne yazık ki prof. olmuş biri bunun farkında değil. Düşünüyorum şimdi bu adam bilgilerini, birikimlerini başkalarına aktarmaya kalksa ne olur diye.

    YanıtlaSil
  3. İşin kötüsü bilgilerini ve birikimlerini aktarıyor zaten.Nasıl sinir oldum anlatamam.

    YanıtlaSil
  4. Kendi fikrini beyan etmiş, bana göre kısaca kendisi "ben bir sapığım demiştir!"

    YanıtlaSil
  5. Şunu sorardın o adam karşımda olsaydı: o mantığa göre,
    "tahrik eden suçlu ve tecavüz edenin suçu hafifler"se,
    oruç tutma esnasında gördüğün bir yemek seni kesin tahrik eder, o anda yersen, günahın azalır mı? çünkü suçlu yemek.
    amak-ı hayal'in dediği gibi, türbana doğru ürkütme politikası. Zaten bizim dinimizin asıl odak noktası bu ya, korkutma ve ürkütme.
    (ondan önce yumuşak girişleri var tabi kk)

    YanıtlaSil
  6. Kısa giyenlere de sinir oluyorum,
    kısa giyenlere bakanlara da!
    Kısa giydi diye tecavüz edenlere iyice sinir oluyorum!

    YanıtlaSil
  7. Haydar'ı getirin bana...Ciddi ciddi dövesim geldi herifi...

    YanıtlaSil
  8. kafaları ne kadar kapatırsan tabular o kadar büyür, kara peçenin altı o denli merak konusu olur. cinselliği ne zaman nefes almak, su içmek gibi "normalleştirip" tartışabileceğiz acaba ülkemde...

    YanıtlaSil
  9. Demekki ilgili kişinin böyle bir zaafı mı sözkonusu acaba..Soru işareti oluştu kafamda..

    YanıtlaSil
  10. Sanki sadece kisa giyineneler mi tecavuze ugruyor , yasli teyzeler de haber olmuyor mu zaman zaman, adam sapik sa sapik iste, farketmez onun icin ne giydigin.

    YanıtlaSil
  11. "kancik kopek yalanmazsa erkek kopek dolanmaz" (dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek peşine düşmez) diye bir "özlü söz" üretmiş toplumdan ne beklenir ki?
    kafa aynı kafa! yuh onlara!
    :((

    YanıtlaSil
  12. Ya bence İlahiyatçılar sussun artık iletişim bilimciler, hukukçular, psikologlar falan yorum yapsın.İslamiyette kadın değerlidir ayrıca niye bu sen, ben , öteki durumu niye bütünleşemiyoruz. Benim için prof ünvanı olan içi bomboş bi adam O Yüce kitabımızı Kuran-ı Kerimi tekrar tekrar okusun. Peygamber efendimzin Hz. Muhammed(sav) kişiliğini biraz örnek alsın kendine!!

    YanıtlaSil
  13. Kişi kendisi gibi bilir karşısındakini diye boşa dememişler.
    Kendi ayıbını örtmeyemi çalışmış acaba yazık hem de okumuş cahillerden.
    Şerefsiz diyeceğim ama az kaçacak Atatürk ne emeklerle bu ülkeyi kurdu kıyafet devrimini gerçekleştirdi sen bunları görmezden gelip kapanın nasıl dersin.Kapanacaksa kişi kendisi istediği için Allah için kapanır böyle kendini bilmez ,densiz ,hadsiz bir adam yüzünden başını örtenin imanından şüpheye düşerim zaten.
    Peki 3 yaşında tecavüze uğrayan sabinin günahı ne tulum giymeyip sadece yarım çıtçıtlı badi giymesimi???
    Yazıklar olsun ...

    YanıtlaSil
  14. benden de kocaman bir yuhhhhhhh yani...

    YanıtlaSil
  15. Okudum okudum haberi de henüz sindiremedim hoş bu öyle bir yazı ki sindirilmesi mümkün değil.O zaman eşşeklere, atlara ne bilim şeymanın da dediği gibi yanlız yaşayan 70-80 yaşındaki yaşlı teyzelere bunları yapanlara nasıl bir açıklama yapardı acaba:(Tüyler ürpertici yazılacak çok şey varda yazıp da sinirlerimi bozmayacagım

    YanıtlaSil
  16. Selçuk Üniversitesi

    İlahiyat

    Bölüm Başkanı

    Prof.

    Koca bir ayıp...

    YanıtlaSil
  17. Bi delikanli erkeksevici yok mu su herife bi tecavuz edeydi. Tahrik edecek mutlaka bir yani vardir...

    YanıtlaSil
  18. bir adamın(ki adam demek hakaret olur insanlara) "fikri neyse zikri de odur derler ya...herkezi kendi gibi biliyor bu ....neyse

    YanıtlaSil
  19. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  20. Tecavüz tamamen sapkınlıkla ilgili bir durum yani açıklıkla kapalılıkla hiç alakası yok.Adam için kadın olması yeterli.Hatta olmasada olur.Kesinlikle iğrenç bir durum.

    YanıtlaSil
  21. var yaa...ben burada terbiyeyi bırakıp bir saydırırdım aslında ama....hadi neyse...şu bir gerçek ki adam sapıksa, derecesine bağlı olarak karşısındakinin açık mı kapalı mı olduğuna da bakmaz, kadın mı erkek mi olduğuna da....bilmem anlatabiliyor muyum? ayrıca tahrik çok göreceli bir kavramdır...kiminin karşısında çıplak gez, bir numara olmaz, kimine sadece bir bakış at darma dağın olur...

    YanıtlaSil
  22. al benden de o kadar mikroplar ya

    YanıtlaSil
  23. Yazı ya sinirimden sayfamda döktürdüm Ebrucum:) Hiç sevmezdim bu konulara girmeyi ama susamadım. İki tarafada söyleyecek sözüm kalmıs ıcımde:)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  24. ya ben bu haberder akşam haberdar oldum, bu tipler yüzünden kadınlığımdan utanır oldum,onları doğuran ana hiç mi birşey verememiş.Yazıklar olsun..Ah içimden ne temmenniler geçiyor bir bilsen...

    YanıtlaSil
  25. Çarpık bir düşünce tarzı..

    YanıtlaSil
  26. korkunc!!
    "bu arada biz gayet, iyiyiz, pinar birazcik hasta gibi.. ben yorgun :) devam ediyoruz gulumseyerek opuyorum :)

    YanıtlaSil
  27. Saka gibi. Boyle insanlar universitede ne ariyor

    YanıtlaSil
  28. evet suç sende sen neden edebinle gezersin sokaklarda evinde otursana dimi ama!ole kolunu bacağını acarsan işte böle tcavüzde derler 50 yerindende bıcaklarlar sen giysene burkanı güneş 40derece yakarken tepende sen tel kafesini taksana dimi ama.bak nasılda haklı adam eee borumu adam okumus profosor olmus.töbe töbe küfür edicem simdi ebrucum senın bloguna yakısmıcak!Orhan Çeker sen once o kafandaki dekoleteyi (kelin )ört mazallah tecavuz ederler.kacınılmazsa zevk almaya bakıcaksın diye beyanat vermediğine şükretmek lazım...

    YanıtlaSil
  29. ne üzücü değil mi
    bu kafa yapısındaki insanların çoğalması
    üzücüüü
    hem de çok dehşet verici

    YanıtlaSil
  30. Tepkileriniz için teşekkürler.

    Sabah aklıma şu geldi bu adam demeç verdi duyduk ama duymadıklarımız hani iç içe beraber yaşamak zorunda olduklarımız var bir de. Yan yana oturduğumuz dolmuşta otobüste.
    Bu erkekleri yetiştirenler de kadın:(

    YanıtlaSil

Siz ne dersiniz?