Sayfalar

21.04.2011

Biraz Sevinç Biraz Üzüntü:(


Kusma ishal ile ilgili sonuçlardan bir şey çıkmadı neyseki. Mikrobik bir şey olabilirmiş.Ama 16 Mayıs da kulağından ameliyat yapılacak. Sıvı vardı ama antibiyotik ile iyileşmedi. Zorluk derecesini filan bilmiyorum moralim bozuldu:( Umarım kolaydır. Bununla ilgili deneyimi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
İşte böyle bir şeye sevindik ama bir şeye de üzüldük.
Bugün daha iyi durumu yavaş yavaş yemek yemeye de başladı.

34 yorum:

  1. Geçmiş olsun, gözün aydın önemli birşey değilmiş. Kulak ameliyatından kastın tüp takma ise çok zor birşey olmadığını duydum ama tecrübeli olanlar daha düzgün bilgi verebilirler.
    Öpüyorum ikinizi de...

    YanıtlaSil
  2. canım Ebru'cuğum çok geçmiş olsun...benim oğlum geçen sene Mart ayında kulaklarından ameliyat oldu. Kulak sıvısı yoğunlaştığı için zarı içeri çekmiş..hafiften işitme sorunları başlamıştı, öyle farkettik biz de...1 saatlik bir ameliyatla önce içeride yoğunlaşan sıvı boşaltıldı sonra da kulak içinin havalanmasını sağlayan ventilasyon tüpleri takıldı. 1 yıldır kulaklarında, yakında kendiliğinden düşecek inşallah....ameliyatla tüpler takılırken beraberinde geniz eti de alındı ve bizim bitmez tükenmez hastalıklarımız da bu sayede çok azaldı.
    Tüpler kulaktayken dikkat edilmesi gereken tek şey kulağa su kaçmaması. O yüzden banyo yaparken kulaklarına vazelinli pamuk tıkıyoruz. Yazın da denize kafasında boneyle sokuyoruz. Bir sorun çıkmıyor.
    Hiç korkma canım, ameliyat çok basit, çıktıktan birkaç saat sonra bizi taburcu ettiler, sıpa eve gelip koltuktan koltuğa uçmaya başladı hemen...sen içini ferah tut yeter..

    öpüyorum

    YanıtlaSil
  3. hatunum yeni gördüm bunları ben. çok geçmiş olsun. bişeye ihtiyacın olursa mutlaka ara. buralardayım biliyosun.

    YanıtlaSil
  4. allah şifa versin inşallah çok kolaydır.şuanda benimde kuçağımda paşa halsiz öylece duruyor .iki kere o da kustu bitsin şu hastalıklar:(

    YanıtlaSil
  5. yakışıklı ufaklık daha iyi olur umarım ya. geçmiş olsun =/ çocuğu olmak ne kadar zor bir durum (kötü anlamda söylemedim), canından can gidiyor insanın ona bir şey olduğunda. en azından ben öyle düşünüyorum

    YanıtlaSil
  6. çok geçmiş olsun Ebrucum, ida için dua edeceğim.

    YanıtlaSil
  7. çok çok geçmiş olsun....inşallah sorunsuz geçer ameliyatınız...nasıl bişeydir nedir hiç bir bilgim yok....Allah kolaylık versin şimdiden sevgiler.....

    YanıtlaSil
  8. Çok geçmişler olsun Ebrucum..

    YanıtlaSil
  9. İda'yı günbegün takib ediyoruz. Hastalık da şifa da Allah'tan. Güzel dualar ve en iyi dileklerimizle yanınızda olduğumuzu bilmeni isteriz.

    Bu badire de atlatılacaktır. Moralinizi yüksek tutun. Bunlar geçecek inşallah..

    YanıtlaSil
  10. Gecmis olsun, insallah cabucak ayaga kalkar Ida,arkadasimin kizi olmustu basit bir ameliyat bldigim kadariyle, endiselenme oldu mu :)

    YanıtlaSil
  11. elbet üzülürsün, ama unutma ki çaresiz dertler değil bunlar. hepsi çarçabucak geçer geride kalır inşallah. dualarım sizinle.

    YanıtlaSil
  12. Geçmiş olsun arkadaşım , inşallah rahatsızlığı çabuk geçer..Kulağındaki sıkıntı nedir ki ameliyat oluyor ? İnşallah ufak bir sorundur...Tıp artık ilerledi çocuklar da iyileşme daha çabuk oluyor ameliyat sonrası hemen toparlar ...Annelik böyle durumlarda endişe ile yanıp tutuşuyor, allah yardımcın olsun arkadaşım...

    YanıtlaSil
  13. umarim kolay gecer ve cok daha iyi olur bir an once sevgili ida.. x

    YanıtlaSil
  14. Biz böyle bir ameliyat geçirmedik ama Eray dan böyle bir şey ilk etapta şüphelendiğimizde araştırmıştık şirkette arkadaşım çocuğu bu ameliyatı oldu. Dedi ki korkalacak hiçbirşey yok çok basit bir ameliyat oldu sadece sonrası biraz zahmetli kulağa su kaçmaması lazım o yüzden bayoya girerken, denize girerken dikkat edecek mesela tıpa kullanacak. Maşallah İda da delikanlı oldu artık bu hususlara dikkat eder annesi. Tüp belli bir zaman sonra kendiliğinden düşecek eğer bu çok nadir oluyor bu doktor alacak. Nehir biliyorum çocuklar söz konusu olunca eli kanasa üzülüyoruz.İçini ferah tut,inşallah çok güzel olacak

    YanıtlaSil
  15. Çok geçmiş olsun, İnşallah ameliyatı da kolay geçer.

    YanıtlaSil
  16. Leylak Dalım evet tüp takılacak 3 deafa antibiyotik verdiler iyileşirse gerek kalmaz diye ama olmadı. Bakalım neler olacak. Biz de seni öpüyoruz.

    Neşelihaller canım anlattıklarınla biraz rahatladım ama yine de ne bileyim işte anlıyorsunuz siz beni.Teşekkür ederim canım.

    Kedim biliyorum canım ararım öpüyorum.

    YanıtlaSil
  17. sezobigo çok üzüldüm bir an önce iyileşsinler artık acil şifalar dilerim yakışıklıya.

    Zat-ı Hatun zor cidden onlar hastalanmasa da yerine biz hastalansak diyoruz an geliyor. Ama yine de çok güzeller çok.Teşekkür ederim.

    Özlemciğim teşekkür ederim.

    Dilekciğim teşekkür ederim.

    Süs Payım teşekkürler .

    Profösör teşekkür ederim. Yüksek tutuyorum aslında biraz burada salıveriyorum yoksa patlar insan. İşte ayrı çabala evde ayrı yoruldum artık.

    Şeymacığım teşekkür ederim ister istemez endişeleniyorum elimde değil :( Ama çabalıyorum bilesiniz:)

    Müzim canım teşekkür ederim.

    İçimizdeki Karnaval sıvı vardı kulağında geniz eti de var galiba ikisi birlikte hallolacak bakalım. Beni anlıyorsunuz endişelenmek elden gelse keşke ama çabalıyorum.Teşekkür ederim.

    özlemciğim teşekkür ederim canım.

    Aylacığım inşallah kolaydır teşekkür ederim.

    Annelili teşekkür ederim. Bebişlerinizi öpüyorum.

    YanıtlaSil
  18. Kuzenimin oğluna ki çok seneler önce kulağına tüp takılmıştı ve bir zaman sonrada çıkarılıyor.Kolay olduğunu hatırlasamda kulağı su gibi bazı şeylerden korumak gerekiyordu.
    Güzel gözlü oğlun iyi olacak,yüreğini ferah tut,tekrar geçmiş olsun Nehirİda,sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  19. canım çok geçmiş olsun toparlanmasına sevindim sevgili idanın:)) biliyosunki ben kulağımdan müzdarip bir vatandaşım İdanın sorunu tam olarak nedir? her hafta kağıt yapıştırılması için zar deliğime dr gidiyorum nedeni ise ameliyat olmamak olmadan kapatmak..ama kulaktaki hastalığa göre seyir ve ameliyatın şekli değişiyor içini ferah tut o minicik bünye sağlamdır capcanlı herşeyin üstesinden gelir..

    YanıtlaSil
  20. Oh güzel lhabere sevindim :) ameliyat içinde endişelenmene hiç gerek yok sıkıntısının olacağı bir durum olmaz arkadaşımdan biliyorum..oda geçecek herşey güzel olacak :)

    YanıtlaSil
  21. ebrucum çok çok geçmiş olsun idama. atlatacaktır emin ol. onlar bizim tahmin ettiğimizden de daha güçlüler. hele de kahraman olunca hemencecik iyileşecektir idam.

    YanıtlaSil
  22. Nehireciğim çok çok teşekkür ederim

    Meyracığım evet evet herkes kolay diyor umarım kolayca atlatıp unutacağız bunu da. Teşekkür ederim canım.

    Ülkücüğüm teşekkür ederim geçecek inşallah.

    Mucizem canımm çok teşekkür ederim.
    Mayısa kadar hastane hastalık hepsini unutacağım:)

    YanıtlaSil
  23. Allah beter dertler vermesin bununla geçmiş olsun...
    uzun zaman önce Rengin in de böyle bir ihtimali olmuştu bir sene boyunca antibiyotik kullanmıştık aralıksız gerek kalmamıştı fakat sen yüreğini ferah tut yine de dermansız olmaması rahatlatıcı olcak bitcek geçcek :)

    YanıtlaSil
  24. Sevgili Funda antibiyotikle iyileşmedi bizimki:( Rengin'in iyileşmesine çok sevindim. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  25. maya teyzesinin selamını söyledin mi sen bakayım İda'ya :))

    YanıtlaSil
  26. Evet evet öptüm bile resim senin öykünü okurken:) Hani öyküsünü okumştun dedim evet para değil mi dedi:)

    YanıtlaSil
  27. Çok geçmiş olsun, kolay geçsin

    YanıtlaSil
  28. canım bloguna iki gündür erişemiyordum. tesadüfen açtım ve açıldı. öncelikle çok geçmiş olsun. kulakta sıvı ve tüp takılması aynı anda geniz etinin alınması bizim de hep gündemimizde.. ayrıca o kadar sık duyuyorum ki çevreden, çok sık yapılan bir işlem...operasyonun çok kolay olduğunu biliyorum, gönlünü ferah tut, sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  29. canım şimdi girebildim çok geçmiş olsun İdacığıma

    YanıtlaSil
  30. Sevgili Deniz çok teşekkür ederim.

    anne kaleminden dilerim öyledir hep öyle denildi bakalım biraz rahatladım canım teşekkür ederim.

    BAP canım blog yasağı galiba yenice kalkmış:) Teşekkür derim canım 2 çocukla zor değil mi herşey?

    YanıtlaSil
  31. cok gecmis olsun...Benim amcamin ogluda bir arkadasimin oglu da böyle bir ameliyat gecirdi.Ama cok zor degilde.Insaalah en basit sekilde atlatirsiniz.Tekrar cok cok gecmis olsun.öpüyorum ikinizi...

    YanıtlaSil
  32. Ah canim cok gecmis olsun. Kiyamam Ida'ya. Merak etme kolay bir operasyon olmali, olan cok duydum. Ben bebekten aynen oyle kulagimda iltihap birikince doktor kendi ofisinde igne ile delmis. Simdi eminim cok daha rahat hizli bir islemdir. Hic merak etme. Bizim icin Ida'ya bir gecmis olsun hediyesi alirsin.

    YanıtlaSil
  33. Ebru demin bu postuna yorum yazdim ama sana ulasti mi emin degilim. Bir bak bakalim olmadi yeniden yazarim.

    YanıtlaSil
  34. Teşekkür ederim Didemciğim kolay olduğunu söylüyorlar bakalım umarım cidden öyledir:)
    Geldi canım geldi mesajların çok da mutlu etti.

    YanıtlaSil

Siz ne dersiniz?