Sayfalar

23.05.2011

İda'dan

Geçen hafta kulakla ilgili olayı ertelemişlerdi grip olduğu için. 1 hafta antibiyotik kullandık. Dün yine  kusmaya başladı. Bugün de keyifsizdi akşam üzeri 39.5 ölçtüm ateşini o ana kadar doktora gitsek mi gitmesek mi diye düşünüyorduk.Ateşini indiremeyince yine gittik apar topar. Biraz evvel geldik eve de. Geçen sefer bakteri kökenli bu kez virüs kökenli olmak üzere yine kulakları boğazı iltihaplanmış ve bronşit olmuş:( Yarın kan verip salı günü de kulak için gidecektik ama yine ertelendi. Şuan ateşi indi ama başında bekliyoruz:( Soğuk kanlı olmasıyla ünlü olan eşim İda hastalandığında çok fena oluyor. Panik olan bense daha soğukkanlı.
Ama şunu biliyorum onun yerine hasta olsam daha iyi olurdu.
Herkesin çocuğuna sağlık diliyorum ve tabi kuzuma da. Çok hırpalandı son aylarda:(

30 yorum:

  1. geçmişler olsun.ya bu kuzular hasta olmasa ne var.ömürden ömür gidiyor sanki:(((

    YanıtlaSil
  2. Çok geçmiş olsun İda'ya. En azından Fenerbahçe'nin şampiyonluğu sevindirmiştir bugün ;) Tebrik ediyor bol bol Öpüyorum . İnşallah daha iyi olacak.

    YanıtlaSil
  3. Sibelciğim hem de nasıl babası öğlen keyfi yerine gelsin diye dışarı çıkartıp oynatıyordu bir de düştü ki kolu bacağı fena yaralandı içim gitti. Ömrümden ömür gitti bugün cidden.

    Burak çok mutlu oldu dayısı forma yaptırmıştı onu giyinip gitmek istedi hastaneye de:) Giydiremedik apar topar gittik diye ama konvoyları gördü dönüşte çok sevindi. Fanatik FB'li:)

    YanıtlaSil
  4. çok geçmiş olsun ebru bende paniğimdir ama hasta olan oğlum olunca bir güçlü adam çıkıyor içimden sezo ise ne kadar soğukkanlıysa bir anda panikten ne yapacağını şaşırıyor.allah şifa versin inşallah cabuk toparlar.hele ki şu antibiyotik içmiyorlarmı uyuz oluyrom yaaa:((



    bu arada face anca okadar beceriyorum kusura bakma artı öyle bakarken biri selam diyoo ben iii diyip kim diye bakabliyorum işte:)))anlayana kadar idare lütfen:))

    YanıtlaSil
  5. Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum:(

    YanıtlaSil
  6. Cok gecmis olsun Ebru bz ide cuma gunu ateslendik ama gecti sabaha, biz rahat bir aileyiz bu tur konularda no panic :)

    YanıtlaSil
  7. geçmiş olsun canım..çocuktur çabuk toparlar..
    panik insanlar gerçektente , normal insanların panik olduğu zamanlarda aşırı sakindirler.bende öyleyim...

    YanıtlaSil
  8. Bir an önce iyi olacaktır,yüreğini ferah tut Nehirİda,sen dayanama gücünü kaybetme ki,İda'nın o güzel yüzü tebessüm etsin.Tekrar geçmiş olsun,sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  9. ida'ya çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum, bu günlerde çevremde de bloglarda da hep hastalık haberleri var, baharla beraber hastalıklar da artıyor :( insan yavrusu hastalanınca keşke ben hastalansaydım diyor :(

    YanıtlaSil
  10. Teşekkür ederim sabaha kadar uyumadık ellerimi tut diye diye ağladı ve gece boyu da yükseldi biraz önce yine 39 dereceydi ve babasıyla evde kaldı:(( Aklım evde.

    Galiba ateşten halisinasyonlar gördü ve korktu ejderhalar basıyor üzerime dedi:)

    YanıtlaSil
  11. Canım çok geçmiş olsun İda'ya. İçim eriyor, tükeniyor çocukların hastalığına :((

    YanıtlaSil
  12. Hiç sorma canım sinirlerim bozuldu artık gece de öyle korkmuş ve kötü gördükçe ağladım:( Ateşten çok korkuyorum normale dönse ateşi. 3 gün olabilir dedi doktor.

    YanıtlaSil
  13. çok çok çok geçmiş olsun...ateşlenince baygın baygın yatması bitirir beni...inşallah bir an önce iyileşir...acil şiflar diliyorum...

    sevgiler..

    YanıtlaSil
  14. kıyamam ya çok geçmiş olsun :(

    YanıtlaSil
  15. geçmiş olsun ebrucum. öpüyorum ida'yı da seni de. dilerim tez zamanda iyileşir...

    YanıtlaSil
  16. Ebrucum geçmiş olsun, dilerim şimdi daha iyidir. Anneler her zaman en soğukkanlı babadan bile daha dirayetli oluyor böyle durumlarda. Bu son hastalık olsun artık, yaz geliyor, FB de şampiyon, herşey iyi olacak İda için:))

    YanıtlaSil
  17. senin kuzuya nazarmı değdi ne? çok geçmiş olsun canım. annem derki siz hasta oldunuzmu ben daha çok hastalanıyorum aman dikkat edin yaş 30 düşün artık:)) bunun sonu yok..Acil şifalar diliyorum sevgili İdaya..

    YanıtlaSil
  18. geçmiş olsun kadın. çarşamba yine şehir dışına çıkıyorum ama bir ihtiyacın olursa biliyorsun napcaanı. öptüm, kemirdim yanaktan.

    YanıtlaSil
  19. Çok geçmiş olsun arkadaşım.Acil şifalar diliyorum kuzuya...

    YanıtlaSil
  20. Çok geçmiş olsun..Umarım kısa sürede atlatır..

    YanıtlaSil
  21. canım çok geçmiş olsun,bizim oğlanda bronşit oldu :( çok şükür bugün bitti antibiyotiğimiz,çocuklar hasta olunca evin keyfi kaçıyor ve dediğin gibi babalar daha çok etkileniyor sanırım. İyi haberlerini bekliyoruz. Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  22. Allah şifa versin. Onlar hastalanmasın da biz yatak döşek yatalım. İnşallah çabuk iyileşir.

    YanıtlaSil
  23. çok çok geçmiş olsun küçük adama. kocaman sarılıyorum ve öpüyorum onu. acil şifalar diliyorum...

    YanıtlaSil
  24. Canına can olduğun,canı yandığında canının yandığı,uğruna canını vereceğin tek varlık EVLAT...Kıyamam,acil şifalar dilerim,dua ederim İDA için...Çok geçmiş olsun Ebru'cum...

    YanıtlaSil
  25. Ah ne zordur yürek pır pır hasta miniğin başında beklemek. Geçmiş olsun. Benim kocamanlar bile hasta olunca pır pır ediyor yüreğim hala.

    YanıtlaSil
  26. Amin canım, hepimizin çocuklarına sağlık versin rabbim.
    Çok geçmiş olsun kıyamam çok çok öptüm bize geçsin ateşi bari :(

    YanıtlaSil
  27. Ah ah ah kiyamam ben Ida'ya. Ikisi de birbiri ile baglantili, kulak enfeksiyonundan ates oluyor degil mi? Insallah iyilessin de olun bitsin su operasyon. Stresinizi tahmin edebiliyorum. Cok gecmis olsun

    YanıtlaSil
  28. Acil sifalar Ebrucum.
    cok hirpalaniyorlar cocuklar gercekten anne de yipraniyor tabii beraberinde.
    iyi haberlerini bekliyorum

    YanıtlaSil
  29. canım çok geçmiş olsun..seni öyle iyi anlıyorum ki...benim oğlum da sürekli hasta olurdu. Kulak ameliyatıyla beraber geniz eti de alınınca artık daha az hasta olmaya başladı çok şükür...öpüyorum canım, merak etme bugünler de geçecek...

    YanıtlaSil

Siz ne dersiniz?