Sayfalar

18.12.2011

Yeni Yıl Mimi

Blog alemine girdiğim günden beri Mim'lerden köşe bucak kaçtım. Köşeye sıkışmış gibi hissetme haline engel olamıyorum. Halbuki gayet de neşeli oluyor bazıları. Unutmamışsam genellikle de yanıtlamaya çalıştım. Bu defa Lunarita mimlemiş. Umarım sıraladığı şeyler en kısa zamanda gerçekleşir. Çok teşekkür ederim. Yanıt vereyim.

Yeniyılda kavuşmayı dilediğimiz 12 şeyi yazıp 12 kişiyi mimliyoruz.

Galiba bu coğrafyadaki her insanın ortak özelliğidir bol bol hayal kurmak. Doğum günü mumu üflerken 'haydi bir dilek tut' teklifinde dilek tutma özürlüsüydüm. Çünkü aklıma farklı farklı bir çok şey geliyor ama seçip 'tuttummmm' diyemiyorum.
Yeni yılda gerçekleşmesini istediğim şeyler;

1- Sağlık diliyorum önce sağlık. Herkes için ve elbette ailem için. Sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalmasın kimse, dermansız dertler olmasın.

2- Çalışmadan evimin kadını olarak yaşamak istiyorum:)) Evde durur muyum bilmiyorum ama uzun hem de çok uzun bir süre evden çıkmam orası kesin.

3- Oğluşun okul hayatının güzel geçmesini diliyorum. Öğretmenden şikayet almayalım istiyorum. Oğlum birazcık daha uslu olsun istiyorum. Annemi yormasın istiyorum.

4- Erkek kardeşlerim evlensin istiyorum ve artık hala olmak istiyorum.

5-  Kilo almak istiyorum. (şaka değil) 55-60 kilo arası olmak istiyorum.

6- Hala Nikon istiyorum:)) Galiba her yılın dilek ve temennilerinde var bu.

7- Herşeyden başka bu tabi ve canı gönülden istiyorum. Savaş olmasın, doğal afetler olmasın, çocuklar ölmesin istiyorum ve bunu çok istiyorum.

8- Ordu lağvedilsin istiyorum :))))) Bunu da gerçekten istiyorum generaller ve askerler ıssız bir adaya gönderilsin ve birbirleriyle savaşsın istiyorum. Silah olarak da su tabancası verilsin ellerine. O adaya Seba Tümer de gönderilsin ve sürekli gülsün istiyorum. Alakalı alakasız. Boşalan lojman, arazi vs. yerlere de kirada oturanlar yerleştirilsin kira öder gibi ev sahibi yapılsınlar istiyorum.

9-10 metre ara ile her yerde yaya geçidi veya üst-alt geçit olsun isitiyorum.

10- Kadınların regl döneminde işyerlerinde izinli sayılması için yasa çıksın istiyorum. Yasa çıkmazsa meclisteki erkek vekillerin regl ağrısını yaşamasını, sürüm sürüm sürünmesini istiyorum. Sürünürlerken de yapmaları gereken işleri aksatmamalarını istiyorum.

11- Aile Hekimliği kavramının genişletilerek aile hekimi denen kişinin bizim evde kalmasını sadece bizim ailenin hekimi olmasını istiyorum.

12- Yeni yılda mı gelir bilmiyorum bu sıraladıklarım ama en önemlisi cidden savaşsız, afetsiz bir yıl diliyorum.

Kimleri mimlesem;
Karoshi, Pandora, Kırmızı Günlük, Aglea, Guguk Kuşu, Kedi (Denizden Gelen), Çay ve Simit, Avram, Zihni Abi, Açalya, Aslı, Tolga ve Ahmet

Aslında herkesi mimlemek lazım evet evet herkesi mimliyorum haydi bakalımm 


17 yorum:

  1. regl sancisi cekmemis ve cekmeyen biri olarak o acinin ne kadar agir oldugunu hissettim :))
    Bu arada o Asli ben mi oluyorum ?

    YanıtlaSil
  2. Evet canım ta kendisi oluyorsun:)
    Bu arada o sancı nereden aklıma geldi bilmem de benim FMF ataklarının yanında lafı bile olmaz o sancının:))

    YanıtlaSil
  3. ahhh be kuzum, kafamı dinlemek istiyorum, yeni yeni yerler görmek gezmek istiyorum. etrafı ağaçlarla kaplı bir yolda yüyümek istiyorum, sessizce dalgalı denizi izlemek iyotu koklamak istiyorum, kucağımdaki mırıldayan kediyi okşamak istiyorum, kızlarımla sohbet etmek istiyorum, ormanda kaybolmak istiyorum, etrafımdaki samimiyetsizliğe bir düğmeye basıp son vermek sitiyorum, insanların birbirlerini yargılamalarının bitmesini istiyorum, aslına bakarsan eyrafımda insan istemiyorum, mutfak masamı ve sandalyelerini çöpe atmak istiyorum, tori aos dinleyerek günlerce kitap okumak istiyorum, sarhoş olmak istiyorum, evdeki herşeyi çöpe atmak istiyorum, aslına bakarsan kuzum sadece kafamı dinlemek istiyorum sadece. bununla cevaplamış olurmuyum mimi

    YanıtlaSil
  4. Aile hekimi dilegine bayildim ve cok guldum, saglik ve mutluluk dolu bir yil diliyorum, 55 kilo olmak icin neler vermezdim sen yine de alma kilo, dunyanin en sansli insanlari saglik sorunu olmadan kilo almayanlarmis :) sevgiler. ( Kiraz Cekirdegi)

    YanıtlaSil
  5. Kilo olayinda afalladim. Kac kilosun ki Ebru'cum? Amanin.
    Nikon'a insallah kavusursun:))

    YanıtlaSil
  6. Başta sağlık-huzur olmak üzere tüm dileklerinin gerçek olmasını dilerim. Bir de: Ordu mensuplarının, rüşvetçi-kompleksli polislerin, silah-uyuşturucu tüccarlarının, iktidar kim ise gönlü on da olanların, çocukları döven-öldüren-taciz edenlerin, kadınları döven-katledenlerin,..., Müge Anlı ve fikirsiz-zikirsiz-beyinsiz tüm benzerlerinin içinde olduğu vapursuz-sandalsız-salsız bir ada diliyorum ki; hepsi birbirlerinin nerelerine ne yapacaklarsa yapıp bizleri rahat bıraksınlar. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Kuşum hem de nasıl. Bu dediklerin okurken bile iyi geliyor. O halde umalım 2012 de gerçekleşsin. Sarhoş olma bölümünde bir yardımım olabilirse çekinme söyle:)

    YanıtlaSil
  8. Kiraz Çekirdeği aile hekimi bana şart:)) 55 kilo olayına gelince doğru aslında istediğim her şeyi yiyebilirim korkmadan ama yine de alamıyorum. Hipertroid nedeniye. Kıyafet bulmak sıkıntı oluyor.

    YanıtlaSil
  9. Didemciğim şuan 50 kiloyum. 1.68 boyum. Öyle çok uzun değilim ama zayıf olunca da pek safinaz görünümlüyüm işte:)

    YanıtlaSil
  10. Özgürtamsen hakikaten canı gönülden katılıyorum dileklerine. Umarım gerçekleşir senle şarap içeriz Guguk Kuşu da gelir. Sarhoş olmak istiyordu ya:)

    YanıtlaSil
  11. Bende de var bu mim. Uykum gelmezse yazayım hadi :) İsteklerini keyifle okudum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. miminiz itinayla cevaplandırılmıştır. arz ederim.

    YanıtlaSil
  13. nikonun hangi modelini istiyorsun ?

    YanıtlaSil
  14. D80- D90 ama 80 e de razıyım durumu var hehe:)))

    YanıtlaSil
  15. ne nikonmuş yahu. istemeyen yok ki :) nasıl bir fotoğraf tutkusudur bu? dilerim gerçekleşir. regl maddesi için de inşallah diyorum :)

    YanıtlaSil
  16. Nilhancım he ya:)) aşk işte bir nevi

    YanıtlaSil
  17. aaa mim varmış yaaa. hayatım ben mim yazmıyorum yaaaa :( çok gıcığım ama, napimm

    YanıtlaSil

Siz ne dersiniz?