Sayfalar

9.04.2012

Meyhanede Hafta Sonu

  
 Hafta sonu biraz yoğun geçti. Tipik pazartesi yoğunluğunu da atlatınca iyi haftalar dilemek istedim.Cumartesi günü şirket yemeği vardı. Mekan Hancı Meyhane Ankara Kalesinde. Çok güzel ve çok eğlenceli bir yerdi. İş çıkışı  meyhaneye gidince program başlayana kadar herkes sarhoş olmuştu:) Ne yazık ki erkek arkadaşların tamamı iptal oldu. Gecenin bir vaktine kadar ayık kalabilen 3 kişi diğerlerini eve dağıtmaya çalıştık. Önceki günden grip olayları filan derken ilaç da kullanıyordum sadece 1 kadeh rakı içtim ve sarhoş olmamıştım ne hikmetse oysa 1 kadehte olabilirdim. 
Alkol sınırını daha doğrusu kendi sınırını aştığını kabul etmiyor insanlar. Bin taksiye git değil mi yok arabam orada, arabam şurada. O geceki kadar çok farklı araç kullanmadım sanırım. Onu eve bırak arabasını bırak diğer ayık arkadaşla tekrar git araba al onu bırak:)
Sabah arkadaş diyor ki- beni Nejla hanım bıraktı eve.
Emin misin Nejla Hanım mıydı dedim , haaaa yoksa sen miydin?
Bu haldeydi arkadaşlar.
haydirlliliiiliiiliililili nasıl bir şarkıdır yahu. Hala kulağımda.
Moral motivasyon yemeğimiz çalışanların tamamına yakınının dağılması şeklinde sonuçlansa da güzeldi.
İyi haftalar haydırlillilililiii

21 yorum:

  1. harika bir şarkıdır. kanı kıpır kıpır eder insanı yerinde oturtamaz :)
    yarasın Ebrum.
    ne güzel motive ediyormuş işyeriniz sizleri.
    Bizde varsa yoksa yıldırma stratejileri :)

    YanıtlaSil
  2. Sınırı aştığını kabul edememenin yanında bir de 'sınırını bilememe' sendromu var :)) Hatta biraz da sarhoş olamamanın acısı sanki :)

    Hayatımda bir kere zil zurna oldum, rezaletin alasını çıkarmışım. Sonra terbiye ettim bünyeyi, kronolojik olarak hangi alkolle başlayıp hangisiyle devam edersem ne kadar gevşiyorum belledim.

    Elaleme malzeme olmak kadar kötüsü yok, minimum 3 sene dalga geçiyorlar :))

    YanıtlaSil
  3. ne güzel bir gece geçirmişsin Hancı çok uygun bir mekan:)) haydirliiiiii diyorum bende sağ elim havadayken;)
    bu arada sarhoşla uğraşmak kadar itici bir durum yok hani iyi kotarmışsın;)

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir hafta tavsiyesi de benden olsun o zaman... Eğer fırsatınız olursa "Ne Dersin Azizim" İstanbul Devlet Tiyatrosu oyunu; gözleriniz yaş içinde kah gülmekten kah hüzünden;) oyuncuların performansları çok iyi...Ve Aziz Nesin elbette... bilmem anlatabildin mi??? :))) umarım turnede ya da yerinde bi şekilde izleme fırsatınız olur..... Haftanız güzel olsun...

    YanıtlaSil
  5. Süpersin, bayıldım..Hiç sarhoş olmadım..Nasıl bişey ki acaba..:):)

    YanıtlaSil
  6. eğlenme bölümünde senin adına sevindim ama servis kısmı biraz yormuş anlaşılan Ebruşum...
    Bir de olaya şu açıdan bak elinde onlarla uğraşak bol malzemen var :))

    YanıtlaSil
  7. Biz oraya seneler evvel işyerinden bir arkadaşın veda yemeği için gitmiştik, sizinkinden fenaydı bizim durumlar. Herkes bildiğin zurna oldu, masaya çıkıp göbek atanlar mı dersin, birbirlerine ilanı aşk yapanlar mı dersin, korumalardan dayak yiyenler mi dersin(!) aklına gelen gelmeyen fena şeyler oldu :) Sınırını bilmek çok önemli, tebrik ediyorum bu sebeple Ebrucum seni :)

    YanıtlaSil
  8. Oh valla.. ses tonun uzun zamandır bu kadar coşkulu, gülmeye yatkın, melodik çıkmamıştı.. :) hasta olsan da çok aksiyonlu bir gece olmuş ve arkadaşları da tanımış oldun :))

    Adına sevindim..

    YanıtlaSil
  9. BEN GELDİM CANIM
    :)
    UZUN UZUN NE GÜZEL YATIŞ ÖYLE
    :)
    HAFTA SONUN ÇOK GÜZEL GEÇMİŞ
    :)
    BANADA BEKLERİM
    :)

    YanıtlaSil
  10. Nilhancığım biz istedik epeydir diyorduk ama ancak söz dinletebildik:) Güzeldi gece bence arada bir yapmalı şirketler bunu ama limitli olmalı içecekler:)

    YanıtlaSil
  11. Derbay 3 sene demek :)) Artık ne yaptınsa o kadar zaman unutulmayacak. Ben de sınırımı çok iyi bilirim. Zaten epey altlarda olduğundan. Bir de ev ortamındaki rahatlıkla içmiyorum dışarıda daha kontrollü olmaya çalışınca sarhoş olmadım.Ama iyi eğlendim epey malzeme verdiler elime sorma:))

    YanıtlaSil
  12. Meyracığım daha evvel gitmemiştim ama çok beğendim. Daha kontrollü bir kalavbalıkla en kısa zamanda tekrarlamak istiyorum:)

    YanıtlaSil
  13. CrocuS sayfana ulaşamadığımı söyleyeyim en başta. Tavsiye çok iyi hemen bakıyorum programlarına. Yaz boyu aktif olma kararı aldım:)

    YanıtlaSil
  14. Prensesciğim güzel güzel:)) rahatlıyorsun epeyce. Ama ev ortamında daha güzel.

    YanıtlaSil
  15. Ebruşum aynen dediğin gibi gün boyu bak anlatırım diyorum:))
    Fakat cidden zordu taşıma bölümü.

    YanıtlaSil
  16. Esracığım bizde de durum oydu. Arabada biri midemm dedi eğer bişey yap yeminle yolda bırakırım seni diyorum kıkır kıkır gülüyorlar. Dışarıda neden bilmiyorum sürekli temkinli olmaya çalışıyorum. Bir de zayıf bünyem o nedenle ne kadar içmem gerek onu da biliyorum ben iyi eğlendim yani :) yalnız hancı cidden süper.

    YanıtlaSil
  17. momentos değil mi canım:)) Hakikaten öyleydim arada iyi geliyor. Gerçi bizde her hafta sonu bir aktivite olmaya başladı o mu iyi geldi bilmem de kesinlike şart böyle eğlenceler.

    YanıtlaSil
  18. Bir Kase Lezzet hoşgeldin:) Nerede yatış anlamadım ben:) Ahhaaa haaa resimdeki tamam tamammm

    YanıtlaSil
  19. Bir Kase Lezzet hoşgeldin:) Nerede yatış anlamadım ben:) Ahhaaa haaa resimdeki tamam tamammm

    YanıtlaSil
  20. Tesadüüüff, biz de az farkla öyle birşey...

    böyle haberlerin (yazıların) kan yapıyor bize de:) en kötü günün böyle olsun Ba(l)cım:)

    YanıtlaSil

Siz ne dersiniz?