Sayfalar

30.11.2012

10 gün süren eğitim bugün bitti nihayet. Sürece baştan sona hakim olmam gerektiği için galiba en stresli bölüm benimkiydi. Diğer arkadaşar sadece yapacakları bölümlerin eğitimini aldı bense hepsini. SAP biliyorsunuzdur ona geçtik. Her şey didik didik sayıldı okutuldu. Her evrak elden geçti, tüm hesaplar kontrol edildi.
Eğitim sorumluları bu akşam üzeri ayrıldıklarında fena halde panikledim 'yapamazsam' diye diye gezindim. Stresten kilo verdim, her yanım sivilce dolu. Pazar da çalıştım ve bu sabah sürünerek çıktım yataktan.
Ocak ayında sınavlar var ve tek satır okuyamadım. Galiba bu macera kısa sürecek. oğlumla vakit geçiremiyorum.
Bakalım bu pazar için geç saatlere kadar uyuma planımı gerçekleştirebilecek miyim.
Şimdilik haberler bu kadar Behzat Ç. bekliyorum heyecanla nasıl güzeldi geçen hafta bayıldımm

10 yorum:

  1. SAP programı günümüzün en iyi şirket uygulamalarıdır.Bizde 17 ocakta yeni sürüme geçeceğimizden 4 gün kapanış olcak.Hangi modüllerini kullanıyorsun bilmiyorum ama benim finans ve suply chain uygulamalarında uzmanlıklarım iyidir. SAP kolaydır zamanla alışırsın ve altın bileziktir öğrenen için.

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir haftasonu ve dinlenme dilerim, sana. :)

    YanıtlaSil
  3. Arada aynaya bak,karşında gördüğün gözlerin yüreğine gülümsemeyi unutma.Zaman okadar hızla akıyor ki,yüreğine gülümsediğinde içindeki sevgilerin bir adım uzaklıkta olduğunu hatırla.Ve bırak herşeyi o güzel oğlunu kucakla.Kendine iyi bak,Nehirİda'm...

    YanıtlaSil
  4. ahh canım iyi pazarlar güzelce d,nlenmen dileğiyle..

    YanıtlaSil
  5. eminim son bölümün de beğenmişsindir gene hassas konulara dokundular behzat ç.de :) iş konusunda verdiğin tüm emeklerin karşılığını almanı diliyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Bi Behzat Ç. günü daha geldi sen yoksun hala ortalıkta ama .... Ebruuusuuuu çok mu yoruyorlar seni....

    YanıtlaSil
  7. bugün günlerden behzat :)

    YanıtlaSil
  8. Ne yazık ki hala devam yoğunluğa şimdi işleyişte pratik sonuçlar yaşıyoruz ve çok yorucu:(

    YanıtlaSil
  9. ne mutlu ki bize sizi bu denizin ortasına öylece atıvermişiz. Eğitimci arkadaşları sizin oradan alıp şehrin karanlık sokaklarına dalmak için götürmeye geldiğimde gözleriniz de gördüğüm şimdi ne yapacağız biz paniğinin verdiği ruh hali.

    YanıtlaSil

Siz ne dersiniz?