Sayfalar

6.02.2013


Çiçek kokuyor bu sabah masam. Bir de dilimde 'Nobahari' gidip gelip mırıldanıyorum neden bilmem? Aklımda yazacağım şeyler vardı unuttum. Cidden unuttum. Unutmak gibi bir yeteneğimiz olmasına sevinir buldum kendimi. Bari bunu paylaşayım. Kokar mı size de bilmem ama hayal edin. Bir de dinleyin;

8 yorum:

  1. Kokusu mis
    Melodi nefis
    Güzel bir paylaşımdı
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ays biraz geç oldu yanıtlamam değil mi:) Uygun zamanda uygun bir müzik nasıl iyi geliyor insana sevgi benden.

      Sil
  2. teşekkür ederiz güzel armağanlar oldu bana haftasonu keyfine katıldı...unutmak ve sen inandırıcı gelmedi bana ama neyse :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok cidden otururken aklımda başka bir şey vardı detaylar gidince oh boşver demek pek de önemli değilmiş dedim:) Beğenmene sevindim.

      Sil
  3. dinleyeceğim ve seveceğimdir kesin..

    masamda leş gibi nefret, özlem vs nin karışık kokusu var. falan falan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah cem keşke bu kokuyu yollamak mümkün olsaydı bence bir sabah işe gidrken kendine al ve masana yerleştir hızla geçerken, sakince yürüken her durumda çok güzel geldi bana sana da gelecektir.

      Sil
  4. ben de geçen gün eve aldım. bu kokunun mutlulukla bir ilgisi olmalı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle varmış ve ne yazık ben çok geç keşfettim çiçekleri sevmeye başlamam o kadar yeni ki Alkım. Belki bir iki yıl. Ondan önce hiç sevmezdim. Belki de sevmemek için kendimi zorladım bilmiyorum ama hep mezara giderken elimde bulduğumda içimi acıtırken elimde duran öylesine bir şeydi. Şimdi kokuyorlar:) hep kokuyorlarmış meğer.

      Sil

Siz ne dersiniz?