Sayfalar

12.04.2013



 İlaçtan mı şarkıdan mı bilmem feci halde enerjiktim dün:) İda aşağıdaki şarkıyı çok seviyor. Sayesinde dinledim dün mp3'e yüklemiş 'anne sana sevdiğim şarkıyı yükledim' dedi başlangıç sembolik mantık devamında yatcaz kalkcazz hopp ordayım:) Aslında feci halde boğazım ağrıyor ve gribim ama eve saat 20 gibi gittim ve girer girmez iş bölümü yaptık. Çamaşırları çamaşırlıktan kaldırıp yerleştirdim ütülenecekler ayrıldı. Süpürgeyi açtım hopp tüm evi süpürdüm. Ardından toz, silme derken mis gibi yaptım her yeri. Grip nedeniyle ve bahar yorgunluğumu (yok ama) alsın diye içmiştim ki reklamlardaki kadın gibi oldum. İda'ya 'top da oynayabiliriz' dedim güldü çocuk:) Süpürge ile 'yatcazz kalkcazzz' ikilisi fena olmadı.Yok beni kesmez diyorsanız 1 tane de supradyn.

6 yorum:

  1. Ben de alsam bir Supradyn hiç fena olmayacak, günün yarısında yorgunluktan yığılma kıvamına geliyorum. Dur ben bi eczaneye uğrayayım.

    YanıtlaSil
  2. Benim supradynsiz halim çekilir dert değil, bir de bundan içsem valla sınır dışı edilirim:) o yüzden almayayım canımın içi:)

    YanıtlaSil
  3. eniştem bu supradyn'in yapıldığı fabrikada işçiydi, ziyaretimize gelirken kutusuz falan torba torba getirirdi. üstelik bunun çikolata dolgulu gibi çocuklar için olanı vardı. sene kimbilir kaç? :P biz baya şeker gibi yerdik. ondan beridir bu manik hallerden iflah olamadım ben :)))) yatcaz kalkcaz pazar sabah kahvaltısı yapcaz bi de .

    YanıtlaSil
  4. supradyn öğrencilik yıllarımın, sabahladığım gecelerin biricik can yoldaşıydı:) enerji topu yapar insanı ebru. şaşırmadım o yüzden:)

    YanıtlaSil
  5. bu ara bizimkilerin de favori şarkısı :)) geçmiş olsun canım...

    YanıtlaSil

Siz ne dersiniz?