Sayfalar

12.08.2013


Bayram bitti. Bol bol gezdik. İzmir, Ödemiş, Birgi, Kiraz, Foça, Seferihisar, Kuşadası. (aralarda küçük küçük kasabalar da var tabi) Uzun zamandır istediğimiz Nesin Matematik Köyü'ne de gidebildik. İda için konuşmak istiyorduk ama 8.sınıf bitince kabul edebiliyorlarmış. Bayıldık oraya. Sevan Nişanyan öğrencilerle sohbet ediyordu. Bir yanda da ders vardı. o kadar sessiz sakin bir ortam ki insan fotoğraf çekmekten çekiniyor. Birkaç fotoğraf ekledim buraya (tık) Şimdi gerçek hayata dönüp çalışmaya başlamalı. Bu arada dün gece boyu Seferihisar da ev ilanlarına baktım:) Her tatil dönüşü bu hal sarıyor beni. Gezi grubumuz fotoğraf çekmek için uygun değildi. Onları bırakıp gezme şansım olmadı aynı mekanları bir de 'haydi ama yaaa sıcak' demeyen biri ile gezmek isterim.

Fotoğraf Şirince'de

9 yorum:

  1. beraber gitsek Ebrucum oralara başbaşa saatlerce fotoğraf çekeriz
    arkadaşım oğlunu yolladı matematik köyüne geçen sene oğlan söylene söylene kaldı arkalarından dönüşünde ise seneye gene kesin oradayım modundaydı belki gördünüz bile onu da gezerken ..
    büyülü bir yermiş defnoş büyüsün bu ülkede orayı ayakta tutarlarsa ben de istiyorum göndereyim.
    kızlı erkekli kalıyolar ama hoş değil.!!!!!

    tatil ne güzel şey di mi yaaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki de yanımızdan geçenlerden biriydi :) Orada görüştüğümüz işletme sorumlusu da aynı şeyi anlattı ilk gün ve son gün ağlamalar çoktur dedi:) Ayrılırken hep ağlıyorlarmış. İda için kesinlikle istiyoruz o da isterse gidecek. Tuvaletleri dahi kendileri yıkıyormuş sırayla ve pırıl pırıldı. Belki de İda ile giderler :) Abiler ablalar da var ya daha büyük yaşta.
      Ah canım harika olurdu beraber gidebilsek.
      Tatil miss can can.

      Sil
  2. Fotoğraflar ne güzelmiş Ebru, kızdım şimdi o gezi grubuna bak, bıraksalardı da seni doya doya daha bir sürü böyle güzel fotoğraflar çekseydin ya...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çocuklar filan da vardı canım ama güzel de olurdu rahat rahat dolaşmak:)

      Sil
  3. Ne iyi yapmışsısnız Nesin Vakfı matematik köyüne gitmekle.Ben de şirince'ye her gidişimde uğramak istiyorum.Bir türlü fırsat olmuyor.

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir tatil olmuş :) Şirince yi merak ediyorum bende :)

    YanıtlaSil
  5. şirince'ye 2 yıl önce gittim,güzel bir tatil olmuş:)

    YanıtlaSil
  6. tatil güzeldir, gezince daha güzel :)

    YanıtlaSil

Siz ne dersiniz?